20 dec. 2021 | 12:28

George Simion, scandal la ușa Guvernului împotriva legii certificatului verde: „Vocea românilor din opoziție trebuie să se facă auzită”

Politică
George Simion, scandal la ușa Guvernului împotriva legii certificatului verde:
George Simion

Liderul AUR, împreună cu mai mulți colegi, au descins astăzi la Guvern pentru a se opune noilor legi privind certificatul verde și formularul PLF. Astfel, George Simion solicită de urgență o întâlnire cu premierul Ciucă, al cărui subiect să fie găsirea unor soluții care să ajute la eliminarea carantinării anumitor categorii de persoane. În cursul acestui weekend, mai mulți deputați AUR s-au aflat în vămile din România, acolo unde au stat de vorbă cu reprezentanți DSP, care au solicitat noi soluții pentru a fluidiza traficul infernal de la intrarea în țară.

„Tot Raed Arafat conduce România în acest moment”

Reprezentanții AUR, în frunte cu George Simion, s-au prezentat la Guvern, acolo unde liderii coaliției s-au întâlnit la ora 11:30 pentru a discuta despre legea bugetului și legea certificatului verde.

Din primele informații, deputații AUR nu sunt lăsați să participe, motiv pentru care aceștia solicită o întâlnire cu premierul sau cu șeful DSU pentru a clarifica problema românilor care sunt plasați în carantină pe nedrept.

”Au fost colegii mei (în vamă, n.red.) la acest sfârști de săptămână și au venit cu o serie de propuneri semnate inclusiv de șefii DSU Timiș, DSU Arad. Au venit cu niște soluții urgente pentru a debloca situația din vămi.

Am venit pentru că altfel nu se poate discuta cu reprezentații acestui Guvern, tot Raed Arafat conduce România în acest moment, am venit cu niște soluții.

Așteptăm să ne primească (premierul Nicolae Ciucă, n.red.), pentru că și vocea opoziției trebuie să se audă și vocea românilor care sunt carantinați pe nedrept în aceste zile.

Acum sunt cozi imense la Borș. Trebuie făcut cumva să nu se mai aplice carantina pentru cei care au test PCR și trebuie să funcționeze mai repede vămile, că de asta plătim taxe și impozite.

Așteptăm să ne primească domnul Ciucă sau adevăratul conducător al Guvernului, domnul Raed Arafat”, a declarat George Simion, potrivit Antena3.

Ce protest pregătește George Simion

Acesta a povestit în cursul zilei zilei de astăzi despre protestul desfășurat mâine, la care vor participa cel puțin 2000 de oameni. Potrivit liderului AUR, protestatarii vor lupta împotriva obligativității certificatului verde, indiferent dacă este vorba despre persoane vaccinate sau nevaccinate.

”Protesc organizat de Societatea Civilă în fața Camerei Deputaților împotriva planurilor domnului Ciolacu de a vota certificatul verde. Românii nu vor certificatul verde, chiar dacă sunt vaccinați, chiar dacă sunt nevaccinați. O majoritate a românilor nu vrea să intre în restaurante sau să i se suspende dreptul la muncă și de aceea va fi mâine, la 9 dimineața, un mare protest!”, a adăugat George Simion.

Vezi imaginile transmise live de George Simion:

Parteneri
Tradiții și obiceiuri în Joia Mare. Ce este interzis să faci astăzi când raiul și iadul sunt deschise
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Vladimir Putin a dat ORDIN. Deja a început totul: Nu vreau să sperii pe nimeni...
Capital.ro
Horoscop 3 mai 2024. Fecioarele trebuie să pună bani deoparte, Peștii au nevoie să ia o pauză în relație
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Anunțul ZILEI despre ILIESCU! Un DOCTOR a dat VESTEA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro