George Simion, jigniri fără precedent la adresa lui Marcel Ciolacu: ‘E ca un lăutar’

de: Stan Nicu
26 06. 2023

George Simion, jigniri fără precedent la adresa lui Marcel Ciolacu după ce premierul ar fi atacat AUR: ”E ca un lăutar”. George Simion crede că de când este premier, Marcel Ciolacu copiază mesajele partidului AUR cu scopul de a-i frâna ascensiunea.

George Simion, atac la Marcel Ciolacu. ”A început greșit, s-a dus la OMV Petrom…”

Președintele AUR a lansat duminică un atac dur la adresa proaspătului premier Marcel Ciolacu, dar și a partidului PSD.

George Simion spune despre Marcel Ciolacu că este ca un lăutar care cântă la dedicații, încercând astfel să atragă din electoratul AUR.

Marcel Ciolacu cântă manele, muzică lăutărească, dar și muzică ușoară

”PSD copiază AUR, dar nu doar! Marcel Ciolacu e ca un lăutar din acela care cântă la dedicații, cântă și manele și lăutărească veche și muzică ușoară, de toate. În discursul pe care l-a avut, săptămâna trecută, la desemnarea ca premier, a avut un mesaj pentru electoratul AUR, un mesaj pentru electoratul USR, un mesaj pentru electoratul PSD și crede așa că îi merge.

Eu am pus niște întrebări simple ce facem ca să mâncăm românește, ca să nu mai importăm 75% din carnea de porc? Pentru că sigur, sună bine patriotism economic.

De ce a început cu stângul Marcel Ciolacu săptămâna

A spus domnul Ciolacu sclavi moderni, bun și are de gând să facă pentru că în această săptămână a început greșit, s-a dus la OMV Petrom prima întâlnire, după aceea i-a ignorat pe oamenii care fac greva foamei în fața Ministerului Muncii și practic a anunțat închiderea minelor.

Nu vedem patriotismul acesta economic, doar în discurs, doar pentru a încerca să fure electoratul AUR. Doar că electoratul AUR este format din oameni furioși care nu o să mai pună niciodată ștampila pe Marcel Ciolacu”, a declarat George Simion, potrivit Aleph News.

Marcel Ciolacu, atac mascat la George Simion?

De asemenea, declarațiile lui George Simion au fost făcute la doar câteva zile de la atacul mascat lansat la adresa lui de către Marcel Ciolacu.

Actualul premier a spus fără fără a menționa numele lui George Simion că unii liderii politici ”se cred salvatorii României” și a precizat că dezvoltarea țării noastre este strâns legată de apartenența la Uniunea Europeană.

Mesajul mascat al lui Marcel Ciolacu

“Pe timpul nostru, când aveam părul cel mai lung, acela era cel mai rebel. S-au schimbat lucrurile. Nu vă lăsați antrenați în politici care ne duc în cu totul şi cu totul altă parte, în politici ale unor oameni care nu ne oferă nicio garanție, ale unor oameni care se înfășoară în drapelul României şi cred că sunt salvatorii României.

Drumul României nu este decât în Europa, indiferent cât de mult v-am dezamăgit. Cântăriți foarte bine diferența între cei care au soluții și cei care nu au nicio soluție”, ar fi atacul voalat al lui Marcel Ciolacu la George Simion și AUR.