16 feb. 2021 | 08:59

George Simion, despre condiția împăcării cu Diana Șoșoacă: „Diavolul este orgolios, e ipocrit şi face greşeli”

Știri generale
George Simion, despre condiția împăcării cu Diana Șoșoacă:
George Simion, despre împăcarea cu Diana Șoșoacă

George Simion, liderul partidului AUR a dezvălui, în direct, ce probleme are cu Diana Șoșoacă. Acesta o atacă în termeni duri și scoate la iveală toate conflictele pe care le-a avut cu fosta sa colegă de partid în ultima perioadă. Pe de altă parte, politicianul afirmă că ar avea șanse de împăcare cu senatoarea, dar cu o singură condiție.

Diana Șoșoacă, demascată în direct

După ce senatoarea i-ar fi adus mai multe acuzații lui George Simion, printre care aceea că nu este președintele AUR în acte și că nu a purtat mască în campania electorală, acesta revine cu replici dure, menite să elucideze misterul și să o demaște pe fosta colegă.

„Doamna Şoşoacă primise o ofertă de la dl Peia să fie preşedintele Partidului Neamul Românesc şi, cum mândria e un păcat, au început tot felul de disensiuni. Noi, spre deosebire de doamna avocat, nu am fost niciodată susţinători ai USR sau ai celor de la #rezist, mai multe contraziceri, inclusiv despre domnul Lulea. Vă daţi seama în ce bâlci am nimerit, şi cu ce persoane. Special nu am vrut să îl punem pe acest domn Nile Peia pe lista de candidaturi. Uşor, uşor, facem curăţenie”, a afirmat George Simion.

Diana Șoșoacă și-a terorizat colegii în fiecare zi

Liderul AUR susține că Diana Șoșoacă devenise extrem de orgolioasă, astfel încât nimeni nu se mai putea înțelege cu ea. Acesta susține că pentru el și colegii săi, partidul este asemeni unei familie, iar Diana Șoșoacă are o viziune diferită în acest sens. Scandalurile ar fi început să se îndesească, iar mândria și succesul au dus-o pe senatoare pe drumuri greșite.

George Simion a mai dezvăluit că cea care a părăsit partidul este chiar Diana Șoșoacă, în speranța că va putea forma o echipă cu Ninel Peia și Francisc Tobă.

“Doamna Şoşoacă i-a supărat în aceste două luni pe colegii mei în fiecare zi veneau să se plângă. S-a certat miercurea trecută cu colegii de la Senat, i-am zis să vină în birou, să discutăm. – Nu, vino tu la mine în birou. Aveam plen şi nu am putut interveni, iar colegii nu au mai răbdat, un partid este o echipă, o familie. Nu sunt lupi singuratici.

Eu i-am tot luat apărarea… Dar au fost conflicte. Ziua şi conflictul, nu poţi să faci o echipă, în felul ăsta. Eu i-am luat apărarea şi am spus că nu o dau afară. Dumneaei a declarat că EA a plecat din partid, nu noi am dat-o afară.Ea a plecat din partid. Crede că o să facă echipă cu acest domn fost deputat Ninel Peia şi Francisc Tobă, căruia noi nu i-am validat mandatul”, a adăugat liderul AUR, potrivit Antena3.

“Diavolul și-a băgat coada”

George Simion a ținut să menționeze faptul că mândria Dianei Șoșoacă ar avea legătură cu o influență nefastă a Diavolului, în ciuda credințelor partidului. Acesta se bucură că relația dintre Diana Șoșoacă și partid s-a terminat în condiții relativ bune.

“Încercăm să ţinem cu credinţa, dar văd că Diavolul şi-a băgat coada. Văd mândria, Diavolul nu este perfect cum este Dumnezeu. Diavolul este orgolios, e ipocrit şi face greşeli. Mai bine că s-a intamplat acum, decât să ajungem la un conflict total”, a adăugat liderul AUR George Simion.

Cu privire la șansele de împăcare cu Diana Șoșoacă, George Simion nu a exclus această variantă, însă cu o condiție.

„Eu ţin la dialog, ţin la unire, şi îmi doresc să dialoghez. Ţin la Diana, dacă renunţă la mândrie, ea a tot a avut sincope, să fie constantă şi dacă va avea acţiuni cum trebuie, i-am zis şi public că este o victimă. Gloria şi lumina reflectoarelor i-au luat ochii. Ninel Peia şi Francisc Tobă i-au spus că o vor face preşedintele ţării. Nu cred că o să ajungă preşedintele ţării.”

PlaySport
ATENȚIE, FRIGE RĂU! Pentru ea a vrut să-și ia zilele?! Cât de fierbinte e "Bunesa", femeia care l-a băgat în depresie pe milionarul Mititelu Jr.
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
Imagini deprimante cu mormântul Stelei Popescu! Cum arată locul de veci, la aproape 7 ani de la moartea celebrei actrițe
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Anca Dumitra a făcut anunţul! Pro TV o pierde pe Geanina din Las Fierbinţi
Capital.ro
Elena Udrea e distrusă. Ce i s-a întâmplat în închisoare
EVZ.ro
Mari schimbări pentru aceste zodii. Perioada următoare e esențială
Adevarul
Semnal de alarmă: A crescut brusc numărul tinerilor cu cancer
BZI.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Liderul Ceceniei ar fi pe moarte. Cumpăna prin care trece Kadîrov
EVZ.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Decizie pentru permisele de conducere din România. Cine poate să îl obțină mai devreme
Capital.ro
Salariul pe care îl câştigă un angajat la "împinge tava” în Mamaia, în 2024. Are o singură zi liberă pe săptămână
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Substanță PERICULOASĂ în AER! Valori de 50 MAI MARI
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro