George Simion, dat afară din adunarea suveraniștilor de la Madrid. Dezvăluiri șocante

George Simion, dat afară din adunarea suveraniștilor de la Madrid. Dezvăluiri șocante
Acuzații dure către liderul AUR

George Simion a fost dat afară din dunarea suveraniștilor de la Madrid. Liderul AUR primește acuzații grave! Acesta ar fi mințit când a susținut că reprezintă România la summit împreună cu PNȚCD. „Este prima dată când se întâmpla așa ceva în istoria noastră politică”, au detaliat cei din partidul spaniol VOX de extremă dreapta. Românii care credeau în Simion au fost dezamăgiți de abordarea sa.

Acuzații dure către liderul AUR: George Simion, dar afară din adunarea suveraniștilor de la Madrid

Co-președintele AUR a fost dat afară de la conferința suveraniștilor de la Madrid din cadrul săptămânii trecute. Acesta nu a fost invitat la eveniment, conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al partidului VOX, din Spania.

Reprezentanții VOX s-au declarat șocați de comportamentul politicianului român, acuzat că a mințit într-o serie de postări din mediul online în care a subliniat că reprezintă România alături de PNȚCD la summit-ul suveraniștilor.

În timpul acesta, Simion neagă că a fost dat afară și susține că era cazat la hotelul unde se ținea conferința. De asemenea, el a explicat pentru G4Media că postările de pe rețelele de socializare nu sunt ale lui, ci ale echipei, încercând să justifice totul cu explicația că: „postările de pe Twitter sunt restricționate la un număr de caractere”.

”Îl felicit pe amicul meu Jorge Buxade și partidul VOX pentru organizarea summit-ului de la Madrid. Am semnat declarația comună pentru viitorul Europei ca o uniune de națiuni suverane. Sper să ne întâlnim din nou la București la jumătatea lui Februarie”, scria acesta într-un mesaj de pe Twitter.

„Nu suntem deloc mulțumiți cu această situație”

”Domnul Simion nu a fost invitat la summit-ul de la Madrid. Este corectă informația că a fost scos afară de forțele de ordine pentru că n-a fost invitat. Nu a primit nici o invitație. Nu suntem deloc mulțumiți cu această situație.

Nu este adevărat nici că a semnat declarația comună, decât dacă s-a ascuns undeva. Suntem șocați de această informație. Este prima dacă când se întâmplă așa ceva în istoria noastră politică”, a declarat pentru sursa citată Alonso de Mendoza, un purtător de cuvânt al delegației VOX din Parlamentul European.

George Simion ar fi reușit să intre în hotelul unde s-a organizat evenimentul pretinzând că este secretarul reprezentantului PNȚCD. Organizatorii au sesizat că pe listă nu există nicio persoană cu numele Simion, astfel forțele de ordine l-au dat afară de la conferință.