George Simion, atac dur la Klaus Iohannis. Detaliul observat la vizita președintelui în R. Moldova

George Simion, atac dur la Klaus Iohannis. Detaliul observat la vizita președintelui în R. Moldova
George Simion critică vizita președintelui Klaus Iohannis la Chișinău

George Simion, a criticat modul în care a avut loc vizita oficială a președintelui României la Chișinău. Potrivit acestuia, vizita lui Klaus Iohannis ”a fost una modestă”, iar șeful statului ar fi trebuit să pună mai mult accent pe ”românitate”.

George Simion, atac dur la Klaus Iohannis

Într-un live pe pagina sa personală de socializare, George Simion critică felul în care s-a desfășurat vizita oficială a lui Klaus Iohannis în Republica Moldova.

”Astăzi am văzut vizita lui Klaus Iohannis în cel de-al doilea stat românesc, în R. Moldova. O vizită îndelung așteptată, vine după cinci ani. Klaus Iohannis trebuia să pună accent pe românitatea celui de-al doilea stat românesc de peste Prut, pe inevitabila reîntregire națională, care este singura soluție pentru teritoriul dintre Prut și Nistru.

Din păcate, vizita lui a fost una modestă, în care l-a avut alături de el doar pe Bogdan Aurescu, ministrul de Externe. Pentru noi, Moldova nu este un subiect care ține de Externe. Pentru noi, Moldova este al doilea stat românesc și sperăm într-o reunire cât mai grabnică”, a spus George Simion într-un live pe Facebook.

Klaus Iohannis, fiind primul președinte primit de Maia Sandu, a făcut mai multe promisiuni celor din Republica Moldova, printre acestea fiind și doze de vaccin împotriva Covid-19, ajutor medical, dar și sprijin pentru fermieri, potrivit Adevărul.

Ancuța Cârcu la AUR

Din ce în ce mai multe persoane sunt adepte ale alianței AUR, mai ales după câștigarea locurilor în Parlamentul României. Viziunea politică a alianței a determinat-o pe Ancuța Cârcu să-și anunțe intrarea în rândurile partidului. De asemenea, fosta membră PRM, susține că se regăsește în ceea ce i se întâmplă în aceste zile lui George Simion, referindu-se la acuzațiile aduse atât lui, cât și alianței.

”Ce pățește acum George Simion mi s-a întâmplat și mie când am îndrăznit să intru în politică. Mi s-a întâmplat când am candidat în fieful unuia dintre cei mai importanți oameni politici ai României. Este vorba de Ioan Oltean.

Același lucru văd că i se întâmplă și lui George Simion, despre care se scrie la comandă că el vrea desființarea unor instituții, că e omul Rusiei, că mai mult de atât nu poate, că e finanțat de forțe oculte. Minciuni care arată disperarea celor care au controlat până acum România și care se tem că românii se trezesc și își doresc reformarea clasei politice. Eu cred că în fiecare cetățean român se află un George Simion, iar George Simion este vocea tuturor.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI