George Burcea şi Viviana Sposub se mută în America? Rolul lui „Lurch”, un succes în drumul către Hollywood pentru actor EXCLUSIV

George Burcea şi Viviana Sposub se mută în America? Rolul lui „Lurch”, un succes în drumul către Hollywood pentru actor EXCLUSIV
George Burcea si Viviana Sposub se muta in America Rolul lui Lurch, un succes in drumul catre Hollywood pentru actor EXCLSIV

Actorul George Burcea și iubita lui, Viviana Sposub, își încearcă norocul în America, după ce actorul a participat la lansarea oficială a filmului „Wednesday”, ce a avut loc în Los Angeles. Reporterii Playtech Știri au aflat, în exclusivitate, că, deși fostul soț al Andreei Bălan are rude peste Ocean, cei doi au preferat să închirieze o casă doar pentru ei, dar nu au renunțat nici la apartamentul din București, unde stăteau cu chirie.

„Vor merge la mai multe castinguri, pentru filme și diverse reclame!”

Amândoi sunt tineri și talentați și visează la o nouă viață pe Tărâmul tuturor posibilităților. George Burcea și Viviana Sposub, iubita lui, au plecat în America, și nu doar să participe la lansarea din Los Angeles, a serialului „Wednesday” (Netflix), în care el este Lurch, ci și să-și caute noi contracte în lumea filmului.

Cum actorul avea deja în plan și alte proiecte, iar iubita lui, până mai ieri, prezentatoare la Kanal D, își dorește și ea să joace în filme, aceștia au închiriat o casă în care să locuiască singuri, deși fostul soț al Andreei Bălan are rude peste Ocean:

„Viviana și-a luat cu doar câteva zile înainte să plece viza de America, tocmai pentru a-l însoți pe George. Vor merge la mai multe castinguri, pentru filme și diverse reclame, iar dacă totul va fi așa cum își doresc, nu se vor mai întoarce probabil decât ca turiști în România”, ne-a declarat, în exclusivitate pentru Plyaytech Știri, o persoană apropiată cuplului.

Plătesc în continuare 600 de euro pentru apartamentul cu chirie din București

De mai bine de jumătate de an, George Burcea și Viviana Sposub s-au mutat, cu chirie, într-un apartament din buricul Capitalei și nu concept viața unul fără altul. Cei doi își fac planuri de căsătorie, dar după ce actorul va termina cu toate procedurile de divorț de Andreea Bălan:

„Ne sfătuim foarte mult profesional, vorbim ca niște babe scăpate de la pușcărie. Nu am avut în viața mea un astfel de partener, dacă ne lași să vorbim, vorbim 24 de ore din 24.

Relația noastră e oficializată de când am ieșit din Fermă. Pasul următor nu știm când îl vom face. Mai am mici chichițe de rezolvat din trecutul meu. Dar cel mai important e că noi ne iubim.

Așa cum în Fermă am luat lucrurile, pas cu pas, după doi ani de relație, lucrurile se iau tot pas cu pas. Mai devreme sau mai târziu vom face și acel mare pas”, ne spunea George Burcea, referindu-se la actuala sa iubită.

Chiar dacă vor sta ceva timp în America, ei nu au renunțat la apartamentul cu două camere, unde și-au lăsat lucrurile. Ei plătesc, în continuare, 600 de euro chirie pe lună, tocmai pentru a avea unde să se întoarcă, în cazul în care America nu va fi prea primitoare cu ei.

Cum Andreea Bălan a făcut recurs în cadrul procesului de divorț, solicitând custodie exclusivă asupra fetelor pe care le are cu George Burcea, actorul și-a delegat avocații să-l reprezinte în cazul în care se va stabili termenul, iar el va fi plecat.

Urmăriți Playtech.ro și pe