03 nov. 2022 | 09:58

George Burcea și Viviana Sposub se mută din țară pentru 3 luni. Ce planuri au cei doi EXCLUSIV

Știri generale
George Burcea și Viviana Sposub se mută din țară pentru 3 luni. Ce planuri au cei doi EXCLUSIV
George Burcea și Viviana Sposub se mută din țară pentru 3 luni. Ce au dezvăluit cu privire la planurile lor. EXCLUSIV

George Burcea, în acte încă soțul Andreei Bălan, până la pronunțarea definitivă a divorțului, va fi însoțit pe covorul roșu și de iubita sa, Viviana Sposub, la lansarea oficială a filmului în care joacă, „Wednesday”, un serial ce va fi difuzat pe Neflix, ca o continuare a Familiei Adams, lansare ce va avea loc în America, peste doar câteva zile. George Burcea și Viviana Sposub se mută din țară pentru 3 luni.

De aproximativ doi ani, de când s-au îndrăgostit unul de altul în „Fermă”, cu ocazia show-ului tv, Viviana Sposib și George Burcea sunt de nedespărțit. Invitat în America la lansarea oficială a filmului în care joacă, „Wednesday”, un serial ce va fi difuzat pe Neflix, ca o continuare a Familiei Adams, încă soțul Andreei Bălan în acte, a făcut tot posibililul ca iubita sa să-l poată însoți, pe covorul roșu, mai ales că invitația primită era pentru două persoane.

George Burcea și Viviana Sposub se mută din țară pentru 3 luni

Cei doi au fost văzuți în cursul zilei de ieri ieșind foarte fericiți de la Ambasada Americii. Motivul? Viviana tocmai fusese anunțată că i s-a acceptat viza de turist în Statele Unite. Contactat pe marginea acestui subiect, actorul a evitat să facă vreo declarație, dar a recunoscut în exclusivitate pentru playtech.ro că partenera sa îl va însoți peste doar câteva zile, peste Ocean.

Plecarea este programată în jurul datei de 10-12 noiembrie, iar întoarcerea este prevăzută ceva mai târziu, mai precis peste vreo două-trei luni. Asta pentru că, atât George, care mai are și alte proiecte în America, precum și Viviana, urmează să participe și la un casting pentru un film.

Cu alte cuvinte, iubita actorului, fostă prezentatoare tv la Kanal D, intenționează să-și facă și ea debutul în cinematografie. Burcea are ceva rude în America, dar potrivit apropiațiilor, cei doi urmează să locuiască singuri, pe parcursul șederii lor în America.

Și-a comandat ținută de gală

Recent, George Burcea a călcat și pragul atelierului unui creator celebru de la noi, unde și-a făcut, la comandă, un costum all-black, prețul unui astfel de articol vestimentar ridicându-se la 3000 de euro. Printre invitații la lansarea filmului „Wednesday”, ce va avea loc în Los Angeles, se numără și cunoscutul star american, Catherine Zeta Jones, distribuită în același serial ce va fi difuzat, în curând, pe Netflix.

„Da, mă pregătesc să plec în America, dar nu am voie să dau alte amănunte”, a confirmat George Burcea în exclusivitate pentru playtech.ro, pe marginea acestui subiect.

Locuiesc împreună, în buricul capitalei

De mai bine de jumătate de an, George Burcea și Viviana Sposub s-au mutat, cu chirie, într-un apartament din buricul capitalei și nu concept viața unul fără altul. Cei doi își fac planuri de căsătorie, dar după ce actorul va termina cu toate procedurile de divorț de Andreea Bălan.

„Ne sfătuim foarte mult profesional, vorbim ca niște babe scăpate de la pușcărie. Nu am avut în viața mea un astfel de partener, dacă ne lași să vorbim, vorbim 24 de ore din 24 în continuu.

Relația noastră e oficializată de când am ieșit din fermă. Pasul următor nu știm când îl vom face. Mai am mici chichițe de rezolvat din trecutul meu. Dar cel mai important e că noi ne iubim. Așa cum în fermă am luat lucrurile pas cu pas, după doi ani de relație, lucrurile se iau tot pas cu pas. Mai devreme sau mai târziu, vom face și acel mare pas”, ne spunea George Burcea, referindu-se la actuala sa iubită.

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro