EXCLUSIV Unde au fost văzuți Andreea Bălan și George Burcea, în Capitală. Au depus deja actele de divorț?

EXCLUSIV Unde au fost văzuți Andreea Bălan și George Burcea, în Capitală. Au depus deja actele de divorț?
Unde au fost văzuți recent Andreea Bălan și George Burcea? Și-au depus actele de divorț?

Povestea Andreeai Bălan și a lui George Burcea este aproape de a-și vedea finalul. Unde au fost văzuți cei doi soți? Să se fi apropiat atât de repede momentul în care să-și spună adio definitiv? Au depus actele de divorț sau mai așteaptă?

Unde au fost văzuți Andreea Bălan și George Burcea?

Pe cât de frumos și lin a început povestea lor de dragoste, pe atât de brusc s-a încheiat. Paradisul familiei Burcea-Bălan s-a sfârșit parcă pe nepusă masă. Nimeni nu a știut de unde vin problemele, dacă este sau adevărat ce spun gurile rele ori dacă vina este a unuia din cuplu sau a unei terțe persoane. Ei bine, nu a durat mult până ca fanii artiștilor să afle adevărul –  ruptura dintre cei doi soți s-a petrecut în luna decembrie a lui 2019, iar ultima vacanță petrecută împreună avea să dea tonul a ceea ce urma să se întâmple. George a decis să plece deseori din sânul familiei, fără să nu dea explicații, iar Andreea a ales să-l lase să-și joace cărțile, punând comportamentul său neobișnuit pe seama stărilor care proveneau din traumele copilăriei – ieșite la suprafață în cartea pe care o scria.

Nu a durat mult până ca mesajele subliminale postate de ambii să arată ceea ce se ascundea, de fapt, în fotografiile superbe și fără de cusur postate în mediul online. Actorul a făcut un scandal monstru la locuința artistei, oamenii legii au intervenit, iar câteva ore mai târziu George era iar la secție dând explicații pentru faptul că a fost prins drogat la volan. Câteva zile mai târziu, bărbatul și-a luat lucrurile de la căminul conjugal și s-a mutat la o prietenă, iar recent cei doi soți și-au dat întâlnire la notar. Conform surselor noastre, soții Burcea ar fi intentat deja actele de divoț, pentru a nu mai răsuci cuțitul în coadă, deși Andreea a susținut inițial că va aștepta ca tatăl copiilor săi să-și închieie socotelile cu justiția.

Nnu mai e cale de întors? Unde au fost văzut Andreea Bălan și George Burcea, în Capitală?
Nnu mai e cale de întors? Unde au fost văzut Andreea Bălan și George Burcea, în Capitală?

Au depus deja actele de divorț?

“George a ieșit dintr-un cabinet notarial foarte relaxat. Nu era vesel, ci normal. Părea grăbit. Pe Andreea nu am văzut-o, însă mașina ei era acolo. Deci probabil că era înăuntru și au considerat că nu este oportun să iasă amândoi în același timp. Ținând cont de faptul că nu au bunuri de împărțit, nu văd ce alt motiv ar avea să meargă la notar. Nici despre împărțirea custodiei nu poate fi vorba, deoarece ei căsătoriți încă. Lui George nu îi plac lucrurile ascuns. La el totul trebuei să fie clar, concis și pe față. Dacă ar fi venit la eveniment și s-ar fi pozat alături de Andreea, publicul ar fi crezut cu totul și cu totul altceva. Iar el nu dorește să alimenteze acestea zvonuri pentru că nu mai există șanse de împăcare”
Surse apropiate actorului

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI