Cum arăta George Burcea în copilărie. Imaginea care i-a emoționat pe fani

Cum arăta George Burcea în copilărie. Imaginea care i-a emoționat pe fani
George Burcea, lovitură din partea Antenei 1. Cum a ratat cel mai important rol din carieră

George Burcea nu trece acum prin cele mai bune momente din viața sa, având în vedere divorțul dur prin care a decis să treacă, despărțindu-se de Andreea Bălan. Dar, conform celor povestite de actor, nici copilăria nu i-a fost una prea fericită.

Cum arăta George Burcea în copilărie

Conform unor declarații date de apropiații actorului, celor de la impact.ro, George Burcea a avut parte, din păcate, de un mediu plin de violență domestică. Multe abuzuri psihice și fizice, drame și nopți de coșmar, făceau parte din rutină. Cea care i-a dat viață, a avut mult de suferit de tatăl lui George, având nevoie de nenumărate ori nevoie de spitalizare și după multe astfel de situații, totul s-a terminat atunci când bărbatul a fost condamnat la închisoare după ce și-a ucis și amanta cu 25 de lovituri de cuțit.

Nostalgic, poate, și sub presiunea momentului, George a decis să posteze pe rețelele de socializare o inedită poză, de pe vremea când era un micuț și nimeni nu auzise încă de actorul sau soțul George Burcea.

Cum arăta George Burcea în copilărie. Imaginea care i-a emoționat pe fani
Cum arăta George Burcea în copilărie. Imaginea care i-a emoționat pe fani (FOTO: Instagram)

Imaginea care i-a emoționat pe fani

Odată postată imaginea de mai sus, a stârnit reacții emoționante din partea fanilor tânărului actor, ceea ce, poate, i-a dat o anumită stare de bine, având în vedere că în aceste zile trece prin momente grele. Nu cu mult timp în urmă George povestea despre copilăria lui și greutățile prin care a trecut, acesta declarând:

„După atâția ani, simt fiecare lovitură în parte, n-a rămas neatinsă de mâinile tale criminale nicio parte din corpul meu de copil, care nu visa decât o familie fericită. Și, în loc de iubire, pumni și ură. Ură din frustrare că nu-ți puteai tu depăși limitele. Cum am putut eu să te iubesc, sperând la o familie cu tine, cum am putut să stau să-mi rupi oasele, să distrugi visele”, a declarat actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI