George Burcea, mărturisiri uluitoare despre consumul de droguri. Acum a recunoscut tot

George Burcea, mărturisiri uluitoare despre consumul de droguri. Acum a recunoscut tot
George Burcea a spus adevărul despre momentul în care a fost prins la volan în timp ce se afla sub influența drogurilor

George Burcea era oprit de polițiști în timp ce se afla la volan la începutul anului 2020. Actorul încă forma un cuplu cu Andreea Bălan în timp ce autoritățile au descoperit că acesta se afla sub influența unor substanțe interzise, iar acum s-a decis să spună adevărul despre ce s-a întâmplat atunci.

George Burcea, adevărul despre cel mai negru episod din viața lui

La începutul anului 2020 George Burcea era prins la volan sub influența drogurilor, iar pe atunci un adevărat scandal se forma în jurul situației. Acesta a refuzat de nenumărate ori să discute despre ce s-a întâmplat la momentul respectiv, chiar dacă s-a confruntat cu acuzații grave aduse de apropiați.

George Burcea este un actor extrem de cunoscut în România, așa că fanii lui erau șocați în momentul în care se afla că acesta a consumat droguri, ba chiar mulți refuzau să creadă, ținând cont că actorul a preferat, de-a lungul timpului, să fie axat pe cariera lui și viața de familie, fără a se implica în scandaluri.

George Burcea, dezvăluiri despre consumul de droguri

Iubitul Vivianei Sposub a mărturisit că regretă respectivul episod, iar acest comportament nu o să mai fie repetat. Acesta trecea printr-o perioadă neagră din viața lui, așa că a apelat la substanțe interzise pentru a uita de diferite probleme, însă așa ceva nu o să se mai întâmple.

De asemenea, respectivul moment a coincis și cu divorțul de mama fiicelor sale, Andreea Bălan, actorul punctând pe atunci că artista ar fi anunțat, de fapt, autoritățile.

„Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri.”, a spus actorul în interviul din emisiunea ‘În oglindă’ cu Mihai Ghiță.

„Viața avea să îmi dea o lecție”

De asemenea, George Burcea a explicat că a învățat o lecție valoroasă. Acesta nu este mândru de ce a făcut în trecut, chiar dacă se confrunta pe atunci cu provocări dureroase. Totuși, actorul nu a mai recurs la astfel de gesturi încă de pe atunci.

„Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție.

Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă. Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare.”, a adăugat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI