George Burcea, de urgență la spital. ”Cheamă să îmi facă o injecție. Te rog din suflet, nu mai pot!”

George Burcea a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat dureri în timpul filmărilor de la Ferma

George Burcea a ajuns de pe platourile de filmare de la Ferma direct la spital. Actorul s-a confruntat cu dureri insuportabile.

George Burcea, de la bal, la spital. Problemele de sănătate l-au scos din competiția de la PRO TV

Cea mai recentă ediție a ”Ferma. Orășeni vs. Săteni” a decis soarta celui care se vedea deja învingător. Pentru că starea de sănătate nu îi mai permitea să fie activ în fermă și pentru că iubita Viviana a fost eliminată, cu posibilitatea de a continua concursul, Mihaela Rădulescu l-a pus în postura de a alege care dintre ei doi va pleca acasă, lucru nemaiîntâlnit în show-ul de la PRO TV. După ce s-au sfătuit, au lăcrimat, s-au sărutat și confesat, actorul a spus ferm că el trebuie să părăsească emisiunea, lăsându-i calea liberă partenerei sale, poate, de a câștiga competiția.

„Pentru mine arena s-a închis. Ultimul zâmbet. Ultima lacrimã. Ultima bãtãlie…chiar dacã a fost una cu propriul suflet.. Acesta am fost eu…cu bune si cu rele. Dacã v-am supãrat, iertati-ma. Daca v-am iubit, iubiti-ma”, a scris actorul pe contul său de Facebook.

La scurt timp, acesta a fost transportat de urgență la spital, după ce anterior acuzase dureri puternice: „Doamne, Doamne! Băi, nu mai pot, fii atent! Vai de mine, vai de mine, mă înțeapă rău de tot mă înțeapă!”, a spus actorul în timp ce își ținea mâinile în zona gâtului și a coloanei, în timpul unui testimonial.

„Vrei să ne oprim?”, a întrebat unul dintre membrii staff-ului de la “Ferma”.

„Stai puțin (…). Doamne… Mă duce săgeata până în coloană. Mamă, m-am încălzit din cap până în picioare. Aoleu ce mă înțeapă, Doamne! Bă, cheamă, mă, să îmi facă o injecție. Te rog din suflet, nu mai pot! Doamne… Ah…”, a răspuns concurentul.

Declarațiile concurenților

„Problemele de sănătate și-au spus cuvântul, căzătura de la duelul cu eliminare s-a înrăutățit”, a declarat Viviana Sposub, iubita lui.

„Chiar nu e de glumă, că există posibilitatea să fi făcut și o fisură, o fractură undeva și să nu fie vizibilă. Sunt doar pocnite, știi?! Sunt dureri anormale dacă mă întrebați pe mine și mi-e să nu fi fost coastă fisturată… dacă au fost și coaste fisurate să nu se sudeze strâmb”, a declarat bucătarul Gabriel Toader.

„Da, mă neliniștește. Faptul că George se confruntă cu problemele astea mă neliniștește și mă supără, pentru că știu că merită din plin să lupte pentru titlul de fermier-șef”, a spus Mihaela Rădulescu, în timp ce Burcea era consultat de medici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI