George Burcea, amenințare îngrozitoare pe Instagram. ”Dacă aflu, vă mănânc splina!”

George Burcea, amenințare îngrozitoare pe Instagram. ”Dacă aflu, vă mănânc splina!”
George Burcea a pierdut controlul! Amenințări șocante pe instagram

George Burcea a pierdut controlul definitiv! Actorul nu a mai rezistat și și-a scos din mânecă un lanț de jigniri și amenințări la adresa celor care-l blamează neîncetat. Cum a reacționat vedeta și de la ce s-a enervat la culme de data aceasta?

George Burcea, amenințări și jigniri pe Instagram

George Burcea este total alt om față de persoana de dinainte de divorț. Se pare că tensiunea, criticile și energiile negative venite din parte fanilor Andreei Bălan l-au făcut să renunțe la orice etichetă și să spună totul fără perdea. Burcea a avut din nou o ieșire necontrolată în mediul online, săturat de scandalul în care este și de povestea dicatată de Bălan în care el este singurul personaj negativ, a susținut acesta în repetate rânduri.

Din păcate, acesta a primit un mail de la reprezentanții Instagram în care era anunțat că a postat conținut pentru care nu are drepturi de autor, așa că riscă să-și piardă contul de pe site-ul de socializare. „Nu știu care mă tot raportează pentru content/copyright. Băi, rahați mici și frustrati, dacă aflu care sunteți, vă mănânc splina”, a scris George Burcea pe contul sau oficial de Instagram.

Burcea renunță din nou la etichetă! Ieșire necontrolată, amenințări și jigniri la scenă deschisă pe Instagram
Burcea renunță din nou la etichetă! Ieșire necontrolată, amenințări și jigniri la scenă deschisă pe Instagram

Războiul continuă!

Cu toate că Andrea a încercat să facă în așa fel încât povestea lor să se încheie amiabil, se pare că tensiunile ascunse sub preș atât de multă vreme și-au spus cuvântul. George a tratat tot scandalul în care este protagonist cu o trasparență cu care nimeni nu era obișnuit. Deși unii au crezut că are doar o fază de răzvrătire, actorul nu dă semne să se întoarcă la felul în care alegea să pună lucrurile pe tavă înainte. Burcea ar fi amenințat-o pe fosta soție în prima zi de Paște, după ce blondina i-ar fi vorbit foarte urât.

„S-a purtat ca un bădăran. A dat dovadă de un caracter de doi bani. Un astfel de bărbat care se pretinde actor sau persoană publică nu poate să se comporte în halul acesta. Așa ceva nu se face în sfânta zi de Paște. Nu poți să o înjuri și să o ameninți pe mama copiilor tăi”, a declarat o sursa apropiata Andreei Balan, pentru cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI