George Burcea are coronavirus. Ce lovitură a primit fostul soț al Andreei Bălan

George Burcea are coronavirus

După ce în urmă cu doar câteva zile ar fi manifestat simptome ușoare, acum, George Burcea s-ar infectat cu noul coronavirus. Actorul s-a auto izolat, anunțându-i pe toți cei cu care a intrat în contact de diagnosticul primit, în așa fel încât procedurile să fie aplicate de fiecare.

George Burcea are coronavirus. Ce lovitură a primit actorul

Vineri, în urma efectuării unui test rapid, actorul George Burcea a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. După ce a aflat vestea, acesta a mers la spital pentru a face un alt test prin metoda RT-PCR, izolându-se apoi la domiciliu. Starea lui George este bună, stabilă, manifestând mici simptome.

Actorul a fost de acord cu recomandările și a făcut și al doilea test, așteptând in izolare rezultatul acestuia. George Burcea și-a anunțat apropiații cu care a intrat în contact în ultimele zile.

”Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viața, cât se poate de rapid”, a declarat George Burcea potrivit Stirileprotv.ro.

Andreea Bălan îl acuză că își neglijează fetițele

Diagnosticul primit de George Burcea vine la puțin timp de la acuzațiile primite de la fosta lui soție, Andreea Bălan. Fosta membră Andre susține că actorul și-ar neglijează fetițele. El și-ar vizita fetițele din ce în ce mai rar, cântăreața fiind nevoită să se ocupe singură de creșterea și educația copiilor.

George Burcea are coronavirus
Fostul soț al Andreei Bălan are coronavirus

Se pare că Andreea Bălan a reușit să depășească perioada grea a despărțirii, și la fel pare că a făcut și George Burcea, fiind cunoscut deja faptul că este într-o relație. Cântăreața este de părere că este absolut normal ca amândoi să își continue viețile chiar și după divorț, însă este dezamăgită și nu poate accepta că George Burcea nu își mai respectă îndatoririle de tată responsabil ce vrea să pară.

”Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot!

Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc” a declarat Andreea la ”Acces Direct”.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI