George Burcea a făcut-o praf pe Andreea Antonescu! Ce imagini rușinoase a publicat despre ea

George Burcea a făcut-o praf pe Andreea Antonescu! Ce imagini rușinoase a publicat despre ea
George Burcea a făcut-o praf pe Andreea Antonescu! Ce imagini rușinoase a publicat despre ea

Deși filmările pentru show-ul ”Ferma. Orășeni vs. Săteni” s-au terminat de ceva vreme, spiritele abia acum s-au încins, și-au avut ca suport rețelele de socializare. Dacă în gospodăria din Cocani, până acum, au fost rezervați în ceea ce privește poziția neplăcută în care se află în emisiune, aducându-și reciproc acuzații doar la testimoniale, George Burcea a deschis focul, pe internet, după ce Andreea Antonescu a făcut unele remarci tăioase la adresa sa.

Lovit de Andreea Antonescu, George Burcea iese la atac. Actorul a găsit că cea mai bună armă este trecutul

Scandalul dintre George Burcea și Andreea Antonescu continuă. Pe fondul divorțului controversat din actor și amica sa, Andreea Bălan, cântăreața concurentă în ”Ferma” a făcut câteva declarații despre situația din prezent dintre protagoniștii unei rupturi intens dezbătute în presă.

„Nu mă aşteptăm să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât şi familia mea.

A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă”, a spus solista într-un interviu, imediat după ce și-a făcut intrarea în emisiunea de la PRO TV.

„Accept să mă judece un om corect. Niciodată nu-mi voi ține gura în fața acestui gen de om”

La scurt timp, jumătatea trupei ”André” a venit cu o declarație dură, dezvăluind motivul pentru care partenera sa de scenă și fostul soț s-au despărțit, cel al drogurilor, afirmând și că actorul „trăiește acum cel mai înalt nivel al carierei lui”.

A venit și replica lui Burcea: „Mi-am promis că nu mă mai bag în rahaturi…dar totuși…Când pretinzi că ești un ARTIST, un om onest, o voce bună de peste 20 de ani… nu pot să tac. Nu pot să tac în fața oamenilor… și mai mult de atât… în fața oamenilor care o joacă la TV că sunt sfinți, dar în viața reală.

Sunt așa cum îi vedeți aici (referire la clipul în care Andreea Antonescu a sunat la numărul de urgență, spunând că este agresată de partenerul său de la acea vreme).. Accept să mă judece un om corect, cu coloană și cu demnitate. Niciodată nu-mi voi ține gura în fața acestui gen de om! Cu dragoste!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI