George Burcea a făcut anunțul cel mare pentru fanii Vivianei Sposub. Andreea Bălan se va enerva

George Burcea a făcut anunțul cel mare pentru fanii Vivianei Sposub. Andreea Bălan se va enerva
George Burcea a facut anuntul cel mare pentru fanii Vivianei Sposub. Andreea Balan se va enerva

George Burcea a făcut un mega-anunț despre frumoasa lui iubită, Viviana Sposub. Actorul a dat vestea mult așteptată de toți fanii celor doi. Este oficial, Andreea Bălan este istorie!

George Burcea a dat o mega-veste despre relația cu Viviana Sposub

După despărțirea cu scandal de Andreea Bălan, George Burcea și-a încercat din nou norocul în dragoste cu bruneta Viviana Sposub, fostă concurentă la „Ferma”, de la Pro TV. De altfel, în cadrul acestui show, cei doi și-au dat seama că se plac și că nu-și mai pot ascunde sentimentele.

Viviana Sposub și George Burcea au o relație perfectă, reușind să facă față cu brio momentelor dificile din viața de cuplu. Povestea lor de iubire a început la “Ferma”, show difuzat de trustul Pro, și a continuat în afara competiției.

George și Vivi se căsătoresc

Recent, frumoasa moldoveancă a anunțat că își dorește o familie mare cu celebrul actor. Partenerul ei este gata să-i îndeplinească dorința, pentru că s-a hotărât să o ceară de soție. Sigur Andreea Bălan se va enerva!

O voi cere pe Viviana de soție, nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”, a spus George Burcea, la un post de televiziune.

Nu a fost dragoste la prima vedere

Pentru Vivi, nu a fost dragoste la prima vedere. Dimpotrivă, nici măcar nu-l vedea cu ochi buni pe fostul soț al Andreei Bălan. Pe parcursul competiției de la Pro TV, însă, asistenta TV și-a schimbat radical părerea despre George Burcea. Actorul a surprins-o plăcut pe vedetă și, într-un final, a reușit să o cucerească iremediabil.

“George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț.

Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de «Fermă». Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!

George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos!

Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din «Fermă» și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției”, a declarat Viviana Sposub.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI