Gelu Voican Voiculescu se însoară la 78 de ani. Mireasa e cu 41 de ani mai tânără

de: Madalina Moraru
10 10. 2019

Gelu Voican Voiculescu se însoară, la un an de când a rămas văduv. Considerat un simbol viu al Revoluției din decembrie 1989, bărbatul a fost de fața la condamnarea soților Ceaușescu, facând parte din completul de judecată al cuplului de dictatori.

Gelu Voican Voiculescu se însoară la 78 de ani

Ajuns în prezent la vârsta de 78 de ani, Gelu Voican Voiculescu se însoară, iar mireasa lui este o femeie cu exact 41 de ani mai tânără. Bărbatul este tatăl a patru copii, din relația anterioară și acum se pregătește să îmbrace costumul de ginere.

Pregătirile de nuntă sunt în toi pentru acesta și aleasa inimii sale. Cea care l-a cucerit complet se numește Georgiana Daniela Arsene și are vârstă de 37 de ani. Femeia cu patru decenii mai tânără este orginară din localitatea Vernești, în județul Buzău, potrivit cancan.ro. De asemenea, vârsta nu pare să fi reprezentat un impediment pentru cei doi, pentru că s-au hotărât să își unească destinele cât mai rapid.

Gelu Voican Voiculescu a asistat la judecata soților Ceaușescu

Bărbatul a făcut parte din completul de judecată în care au fost condamnați la moarte Nicolae și Elena Ceaușescu. Mai apoi a ocupat funcția de vicepremier, în guvernul condus de către Petre Roman. Mulți îl consideră o mare personalitate a istoriei contemporane, pe când alții doar un personaj controversat.

Gelu Voican Voiculescu și Ana Carmen Pahomi, fosta soție a simbolului Revoluției din 1989

A primit diverse porecle legate de implicarea sa în evenimentele din decembrie 1989, printre care și ”Bărbosul Revoluției Române”. Bărbatul și-a cerut iubita în căsătorie, iar aceasta a spus un „Da” hotărât. Următorul pas pentru cei doi va fi depunerea actelor la Starea Civilă.

Gelu Voican Voiculescu a rămas văduv, după ce soția sa Ana Carmen Pahomi a suferit un infarct și a decedat la vârsta de doar 59 de ani. Pe cei patru copii ai lor i-a numit în repetate rânduri „adevărata bogăție a familiei” și moartea bruscă a fostei soții l-a marcat foarte tare.

„Este un domeniu prea intim, dar ce va pot spune este că, din punctul meu de vedere, nu s-a schimbat nimic, eu simt pentru ea același lucru, ca la început. Când un bărbat își întâlnește femeia lui, nu se satură niciodată de ea. Sunt cazuri rarisime, dar se întâmplă. Iar, în acest caz, timpul nu face decât să amplifice o relație, nu s-o uzeze. Importantă într-o relație, ca peste tot în viață, este unitatea. Iar cuplul este o unitate. Abia bărbatul și femeia pot forma un om întreg. Și doar împreună pot crea, deplin, un alt om. Iată de ce copiii sunt adevărată bogăție a familiei. Ei reprezintă viitorul. Noi trăim prin copiii noștri, dar și ei trăiesc cu ajutorul experiențelor noastre și ale strămoșilor noștri”, povestea, în trecut, Gelu Voican Voiculescu.