Gelozie între Andra și Alexandra Dinu la Românii au Talent. De la ce s-au supărat cele două jurate

Gelozie între Andra și Alexandra Dinu la Românii au Talent. De la ce s-au supărat cele două jurate
Gelozie intre Andra si Alexandra Dinu la Romanii au Talent

Situație incredibilă la Românii au talent. Alexandra Dinu este geloasă pe Andra. De la ce s-au supărat cele două jurate și cine este concurentul chipeș care a reprezentat mărul discordiei dintre cele două vedete. Până și Pavel Bartoș le-a dat de gol.

Gelozie între Andra și Alexandra Dinu la Românii au Talent

Sandro David Machado de Jesus are 33 de ani și este contabil în Timişoara. Exoticul brunet a venit la Românii au talent pentru a pune pe jar inimile tinerelor telespectatoare din România, iar calitățile sale fizice nu au trecut neobservate nici de frumoasele jurate, care nu și-au putut dezlipi ochii de pe el.

Sandro i-a impresionat pe juraţi cu vocea lui magnifică, fiind un fost cântăreț de operă. În timpul piesei, concurentul a făcut contact vizual aproape în permanență cu Andra, lucru rapid observat de Alexandra Dinu care a ținut să glumească pe acestă temă. Până și Pavel Bartoș a spus că este geloasă.

Alexandra: Mi-a plăcut că te-ai simţit bine, deşi ai zis că ai emoţii. Mi s-a părut că ai fost dezinvolt, degajat. Dar ţi-a cântat mai mult ţie, Andra, să ştii! Chiar m-am simţit exclusă.

Sandro: M-am uitat la amândouă, am zis că vă iubesc. Dar Andra este cântăreaţa şi este minunat pentru că am ascultat-o şi este o mare artistă. Tocmai de aceea este minunat să aud că mă apreciază. Vă mulţumesc foarte mult.

Florin: Cea mai mare nemulţumirea a mea în această emisiune e atunci când lucrurile decurg ok şi nu pot să bat câmpii. Mai iau de la Moisescu “Mă înclin!” şi de la Alexandra “Mi s-a părut superb” şi gata, am zis tot ce am avut de zis.

Ce face Alexandra Dinu după despărțirea de iubitul ei Jeffrey Greenstein

După doi ani de relație, Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste. Frumoasa actriță se concentrează acum pe cariera sa și pe fiul ei Mario și este convinsă că va trece cu bine peste această perioadă delicată.

„Alexandra a ales munca, de fiecare dată când o relație amoroasă nu a mers! Pe Jeffrey nu i-a fost ușor să-l uite, încă suferă. Au contat mult drumurile făcute în România, pentru filmările de la Românii au talent, dar și alte mici proiecte pe care le-a acceptat în Italia. A fost un an greu, pandemia a afectat-o și pe ea destul de mult. Nu a mai mers la evenimente, a fost obligată să petreacă mult timp acasă.

Fiul ei, Mario, este deja la vârsta la care nu mai petrece atât de mult timp cu ea, iar Alexandra îi dă toată libertatea de care are nevoie. Ce face când nu filmează sau pozează?! Sport, citește și vorbește cu câteva prietene la telefon. Uneori, din când în când, acceptă să mai ofere câte un interviu, dar și acestea sunt atent alese!” a declarat un prieten de-al actriței pentru fanatik.ro

Urmăriți Playtech.ro și pe