”Garajul lui Dumnezeu” – la service-ul pentru femei sărace, îți repari mașina gratuit

După un episod care l-a marcat în urmă cu câteva luni, un preot a decis să facă ceva pentru a ajuta femeile aflate într-o situație financiară dificilă.

Un preot protestant din statul american Texas a ajutat la un moment dat cu transportul o femeie care se întorcea acasă într-o noapte ploioasă. Acesta era cu fiul ei, iar când a întebat-o de ce merge pe jos pe vremea aia, răspunsul a fost că nu are bani să-și mai scoată mașina din service-ul la care a dus-o la reparat, în urmă cu câteva luni. În acel set de circumstanțe, pastorul Williams a decis că trebuie să facă ceva pentru ca astfel de situații să nu se mai repete.

Ca urmare a acelei interacțiuni cu o femeie săracă, Williams a creat un service gratuit pentru nevoiași. L-a intitulat Garajul lui Dumnezeu sau God`s Garage. Pentru a-și finanța proiectul deloc ieftin,  bărbatul a început să strângă donații, dar s-a și împrumutat. Service-ul nu generează niciun profit, iar creatorul său nu și-a propus să schimbe asta vreodată.

În principal, service-ul din Texas ajută văduve, mame singure și soții ale bărbaților aflați în armată. Asta nu înseamnă însă că nu încearcă să facă un bine și altor persoane cu probleme financiare. Garajul s-a deschis în 2012 și până în prezent au fost reparate acolo gratuit peste 200 de mașini. La acestea, se adaugă peste 100 de autoturisme care au fost restaurate și oferite cadou femeilor nevoiașe.

În mod surprinzător, inițiatorul proiectului nu este cel mai priceput la reparat mașini, dar o serie de voluntari sunt responsabili de materializarea intențiilor sale pozitive. Aceștia nu au un program strict, dar încearcă să fie la God`s Garage în fiecare zi sau la câteva zile, ca mașinile care le calcă pragul să nu rămână nereparate pentru foarte mult timp. Este interesant ce se poate realiza când există bunăvoință. pc-williams-gods-garage-2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI