Game of Thrones: Kit Harington i-a dezvăluit unui prieten finalul serialului. Cum a reacționat

Game of Thrones: Kit Harington i-a dezvăluit unui prieten finalul serialului. Cum a reacționat

În apropierea lansării ultimului sezon Game of Thrones (duminică, 14 aprilie, în SUA – 15 aprilie în România), Kit Harington a dezvăluit sfârșitul serialului unui prieten care nu a urmărit producția TV.

Kit Harington, care îl interpretează pe Jon Snow în serialul HBO, a declarat presei că simţea că trebuie să se elibereze de o povară.

Din acest motiv a ales un prieten, James, care nu era interesat de Urzeala Tronurilor. James a Început să urmărească seria însă a adormit în timpul primului episod.

„Ştiam atunci că nu era deloc interesat de ceea ce fac. Am băut ceva împreună într-o seară şi i-am spus totul despre cum se termină serialul. Nu ar fi putut arăta mai puţin interesat nici dacă ar fi încercat.” Kit Harington

Finalul Game of Thrones, secret greu de păstrat

Kit Harington, în vârstă de 32 de ani, a afirmat că a simţit nevoia să spună cine va conduce Westeros tocmai din cauza presiunii pe care o  resimt protagoniștii care nu au voie să dezvăluie finalul.

„Intensitatea de a termina ceva de genul asta şi de a nu putea spune nimănui este foarte grea. A fost prea mult, aşa că i-am spus unei persoane – prietenului meu James, care nu se uită la serial şi care a adormit la primul episod din primul sezon.” Kit Harington

Și pentru alte vedete ale serialului păstrarea secretului a fost dificilă. Sophie Turner, interpreta personajului Sansa Stark, i-a spus logodnicului ei, Joe Jonas, cum se termină producția HBO. Evident, la insistențele altor persoane nu a cedat pentru că orice răspuns ar fi ajuns în presă.