14 ian. 2023 | 20:04

Reacția lui Petre Daea după ce a sforăit într-o intervenție telefonică la TV. Ce neagă ministrul Agriculturii

News
Reacția lui Petre Daea după ce a sforăit într-o intervenție telefonică la TV. Ce neagă ministrul Agriculturii
Faza tare cu ministrul Petre Daea

Ministrul Agriculturii a stârnit amuzamentul românilor, după ce Petre Daea pare că doarme și sforăie în timpul unei intervenții în direct. Momentul a devenit rapid viral pe rețelele sociale, fiind distribuit masiv de internauți. Prețioasă este și reacția prezentatoarelor TV din platoul Antena 3 CNN.

Ministrul Petre Daea a adormit în direct și sforăie

Update 14 ianuarie, ora 19.49. Ministrul Petre Daea neagă ideea că ar fi sforâit în direct, la Antena 3, acuzând postul TV că vrea să facă audiență pe seama lui.

„Ei vor să facă rating și pe somn. Și pe sforăit. Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua. Cum să adorm? Cine știe unde or fi dat ei telefon? Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci. Nu merită să comentez așa ceva. Este dincolo de imaginația mea”, a reacționat Petre Daea pentru Libertatea.

Știrea inițială: O înregistrare TV, în care ministrul Agriculturii, Petre Daea, pare că doarme și sforăie în timpul unei intervenții în direct, face furori în mediul online. Oficialul guvernamental a fost sunat și întrebat de realizatoarea Antena 3, Gina Vacariu, despre soarta fermierilor români, amenințați de faliment, în contextul prețurilor scăzute ale cerealelor din Ucraina.

În timpul emisiunii „Decisiv” (Antena 3 CNN), una dintre cele mai urmărite din România, prezentată de Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache, ministrul Petre Daea a…sforăit în direct.

Când legătura telefonică i-a fost transferată lui Daea, de la capătul firului s-a auzit respirația unui om care doarme și chiar sforăie: „Ne auziți, domnule ministru? Refacem legătura”, a reacționat prezentatoarea TV după câteva secunde de nedumerire. Secvența a apărut și pe TikTok, unde s-a viralizat rapid.

Contactat pentru un punct de vedere despre scumpirea produselor alimentare, în timp ce aștepta din regie semnalul pentru a intra în direct, demnitarul se pare că a adormit la telefon.

Ce le-a transmis fermierilor români

Recent, ministrul Agriculturii a explicat, într-o postare pe Facebook, cum a ajutat fermierii români, având în vedere seceta pedologică şi preţurile la inputuri „greu de stăpânit”. Potrivit spuselor sale, a muncit zilnic, uneori şi noaptea, pentru ca antreprenorii noștri să-și valorifice culturile afectate de lipsa precipitațiilor, fără să piardă subvenţia.

„Nu am promis, dar am făcut tot ce trebuia! Un an dificil, foarte complicat, cu multe provocări, în care seceta pedologică a pus stăpânire pe întreaga ţară, cu preţuri la inputuri greu de stăpânit. De multe ori fără weekend şi sărbători, printr-o muncă asiduă, zi de zi, uneori şi noaptea, s-a reuşit: acordarea libertăţii către fermieri să-şi valorifice culturile afectate de seceta pedologică în scopul obţinerii furajelor, fără să piardă subvenţia; obţinerea derogării de la CE cu privire la perioada de retenţie în sectorul zootehnic, ajutor atât de necesar sectorului greu încercat în acest an; primirea acceptului Comisiei de a acorda subvenţia în avans în cuantum de 70-85%”, a relatat Petre Daea.

Demnitarul este cunoscut pentru gafele pe care le-a comis de-a lungul timpului. De pildă, ministrul Agriculturii s-a dus să vadă efectele secetei pe câmp, deși afară era întuneric.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la Beatles. Video
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România: ”Emitem taloanele!”
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Situație PERICULOASĂ pentru România. Declarația care ne dă fiori reci
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro