Gafă de proporții a lui Florin Busuioc. Ce a putut să spună la Pro TV răstoarnă tot ce știam despre covid-19

Florin Busuioc, gafă uriaşă, în direct. Ce a spus prezentatorul de la Pro TV despre coronavirus

Odată cu apariţia coronavirusului, oamenii s-au împărţit în mai multe tabere: cei care sunt siguri de existenţa lui, cei care consideră că boala a fost creată, dar sunt şi persoane care nu cred nimic din ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Una dintre persoanele publice care a vorbit despre acest subiect sensibil este Florin Busuioc, care a făcut o gafă de proporţii, în direct. Iată ce a putut să spună la Pro TV prezentatorul de la meteo!

Ce a spus Florin Busuioc despre COVID-19, în direct, la Pro TV

Deşi nimeni nu se aştepta la o asemenea dezvăluire, Florin Busuioc a făcut, în această dimineaţă, o gafă de proporţii, în direct. Toată lumea a rămas uimită de ce a putut să spună la Pro TV îndrăgitul prezentator al rubricii meteo. În vârstă de 58 de ani, acesta a dorit să îşi expună părerea despre tot ceea ce se întâmplă în întreaga lume de aproape un an.

“Micii comercianţi au fost zdravăn de tot loviţi. Nu marile companii, pentru că marile companii… E altă treabă cu ele. Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”, a spus Busu.

Deşi Mihai Dedu a încercat să evite subiectul şi să treacă la următoarea ştire, prezentatorul “Vremea” a continuat întrebând ce se va întâmpla cu şcolile din România.

“Am auzit că de pe 15 ianuarie se redeschid şcolile. Ştiţi ceva de asta?!”, a spus vedeta Pro TV.

Florin Busuioc are două fete

Dacă despre cariera lui Florin Busuioc se ştiu multe, despre viaţa personală a prezentatorului de la Pro TV nu prea s-au aflat detalii în presă. Puţini sunt cei care ştiu că a fost căsătorit de două ori. A doua oară a fost cu noroc pentru că Liliana este cea care i-a adus împlinirea. Aceasta a fost studenta lui Busu, iar când şi-au dat seama că îşi doresc un viitor împreună, vedeta a renunţat la a-i mai fi dascăl. Cei doi au împreună două fete: Natalia (16 ani) şi Catinca (9ani).

“N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva.

Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura”, a declarat Florin Busuioc, într-un interviu acordat pentruad.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI