Gabriela Prisăcariu, furioasă după ce l-a lăsat pe Dani Oțil cu fiul lor, ca ea să iasă în club: „Nu ne mai facem bine”

de: Bișinicu Andreea
14 04. 2022

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au o relație frumoasă și apropiată, formând, de câțiva ani de zile, unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul monden. Cu toate acestea, au apărut anumite zvonuri în mediul online, potrivită cărora cei doi ar avea probleme în căsnicie. Topmodelul a făcut lumină asupra cazului. De ce s-a enervat soția matinalului de la Antena 1.

Reacția Gabrielei Prisăcariu, după ce a fost criticată de internauți că a ieșit în club să se distreze, lăsându-și fiul acasă cu tatăl acestuia

Gabriela Prisăcariu este extrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se petrece în viața ei de zi cu zi. Recent, frumoasa mămică a răbufnit în mediul online, după ce a primit anumite critici din partea cârcotașilor.

Vedeta și-a lăsat fiul în grija soțului, în timp ce a ieșit în club, pentru a se distra preț de câteva ore alături de prietenii săi.

Internauții au apostrofat-o pe Gabriela Prisăcariu pentru faptul că Dani Oțil a rămas singur, acasă, să aibă grijă de micuțul Luca Tiago. Sătulă de speculații, blondina a făcut anumite lămuriri pe pagina ei de Instagram.

„Nu ne mai salvează nimeni și nimic! Citesc astăzi un articol cum că am ieșit în club, în timp ce «micuțul prezentator» – credeți-mă, nu este micuț deloc, dacă mă înțelegeți ce zic – a stat «bonă» și foarte ironic spus.

Unu, ce e greșit în a sta tatăl cu copilul în timp ce mama, nu știu, muncește sau iese, pur și simplu, să se distreze? În plus, nu am văzut niciun articol în care să scrie «Dani a fost la curse, în timp ce Gabriela a stat acasă bonă». De ce? Ce e asta? Discriminare sau ce? Nu ne mai facem bine deloc!”, a scris soția matinalului de la Antena 1 pe Instagram.

Soția lui Dani Oțil îi ia apărarea prezentatorului TV

Gabriela Prisăcariu a dat de înțeles faptul că ea și Dani Oțil se înțeleg foarte bine și își împart sarcinile în casă, inclusiv îngrijirea băiețelului lor, Luca Tiago.

Blondina s-a arătat deranjată de faptul că oamenii o discriminează și că nu se scriu articole despre faptul că și ea, la rândul său, are grijă de fiul ei, atunci când Dani Oțil este plecat și participă la cursele enduro.

De asemenea, frumoasa blondină i-a luat apărarea soțului său, fiind deranjată de porecla „micuțul prezentator” pe care Dani Oțil se pare că ar fi dobândit-o.