Gabriela Firea, totul despre relația cu Călin Popescu Tăriceanu. A spus adevărul acum VIDEO

Gabriela Firea, totul despre relația cu Călin Popescu Tăriceanu. A spus adevărul acum VIDEO
Controversele omului politic Gabriela Firea

Gabriela Firea, de la sublinitoare, la jurnalist, la Primar General al Capitalei. Cam ăsta ar fi pe scurt CV-ul controversatului om politic Gabriela Firea. Multe dintre aceste lucruri se știau, despre altele a vorbit chiar ea la Kanal D. Fostul primar al capitalei a fost invitata jurnalistei Denise Rifai, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Controversele omului politic Gabriela Firea

Seara de marți la Kanal D ar fi trebuit să fie una incendiară. Invitata jurnalistei Denise Rifai a fost Gabriela Firea. Fostul Primar General al Capitalei, și actualmente în grupul de conducere al PSD, a încercat să vorbească deschis despre trecutul ei, atât politic, cât și personal. Invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Gabriela Firea a fost supusă unor întrebări delicate, dar și legate de ceea ce a făcut și nu a făcut pe perioada mandatului dat de bucureșteni.

De la problemele din familie, viața grea avută alături de tatăl său și până la prima căsnicie cu Răsvan Firea, decesul acestuia și recăsătoria cu Florentin Pandele, toate au fost subiecte de discuție. Printre subiectele legate de ascensiunea sa în politică, s-a ajuns și la un subiect care a fost vehiculat la vremea respectivă. S-a discutat despre posibila relație a Gabrielei Firea cu politicianul Călin Popescu Tăriceanu.

”Sunt numai minciuni”

Subiectul fierbinte al acelor zile era posibila relație, personală, dintre Călin Popescu Tăriceanu și Gabriela Firea. S-a zvonit o lungă perioadă de timp că cei doi ar fi fost amanți, lucru care nu a fost dovedit, de altfel, niciodată. Invitată la Kanal D, întrebarea a fost inevitabilă, iar Gabriela Firea a răspuns direct.

”Sunt numai minciuni. Este greu de crezut că o femeie poate reuși în carieră fără ajutorul cuiva. Am avut o căsnicie fericită și devotată. Domnul Boureanu a vrut să mi-o servească.

Că de fapt există o legătură între mine și domnul Călin Popescu Tăriceanu.”, a declarat Gabriela Firea la Kanal D.

Zvonurile, la acea vreme, au apărut după ce fostul deputat Cristian Boureanu făcea aceste acuzații, în urmă cu 11 ani. La acel moment Gabriela Firea era moderatoarea unei emisiuni la Antena 3. Scandalul de acum 11 ani a ținut ceva vreme titlurile presei din România, totul culminând cu acțiunea în justiție a postului Antena 3 împotriva fostului deputat Cristian Boureanu.

„Din momentul în care moderatoarea l-a întrebat pe domnul Boureanu dacă va renunţa la afaceri, în favoarea politicii, discuţia a degenerat, transformându-se într-un adevărat conflict deschis. Domnul deputat Boureanu a acuzat-o pe moderatoare că ar fi „amanta domnului Tăriceanu”.

Că este „plătită din bani furaţi”, printre alte jigniri, agresări verbale, monopolizarea întregului spaţiu de emisie etc. În consecinţă, Antena 3 îşi exprimă solidaritatea cu realizatoarea emisiunii Ştirea Zilei acţionându-l în justiţie pe domnul Cristian Boureanu.”, anunța Antena 3 la acea vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI