Gabriela Firea, reacție după ce i s-a cerut să candideze la alegerile prezidențiale. Ce și-a propus primarul Capitalei

Gabriela Firea, reacție după ce i s-a cerut să candideze la alegerile prezidențiale

Gabriela Firea, primarul Capitalei, reacție după ce i s-a cerut să candideze la alegerile prezidențiale. Oficialul și-a făcut deja un plan! Ce și-a propus?

Gabriela Firea, reacție după ce i s-a cerut să candideze la alegerile prezidențiale

Gabriela Firea a declarat, joi, la Antena 3, că de săptămâna viitoare își va relua activitatea, după ultima operație, și va anunța, în cadrul unei întâlniri cu presa, care sunt planurile sale politice și administrative. Întrebată despre o posibilă candidatură la prezidențiale, primarul Capitalei pare să nu excludă această posibilitate. „Săptămâna viitoare o să-mi reiau activitatea, atât la primărie, cât și activitatea politică, și voi organiza o întâlnire cu presa și voi comunica intențiile mele pe toate palierele, atât politic, cât și administrativ”, a declarat Firea.

Gabriela Firea, reacție după ce i s-a cerut să candideze la alegerile prezidențiale. Ce și-a propus primarul Capitalei
Firea a declarat că de săptămâna viitoare își va relua activitatea

Despre prezidențiale, primarul general al Capitalei a spus că dorește să vadă un candidat PSD la alegeri și că nu este de acord ca partidul să arunce un ”iepure” în această cursă ori un candidat fără șanse reale. „Eu nu am fost certată cu pesediștii sau cu PSD-ul. 100% mă voi implica în campania prezidențială. Sunt membru PSD, chiar dacă am fost dată afară la un moment dat.

Sunt membru PSD și îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidențiale, pe care îl voi susține din tot sufletul.  Sub nicio formă nu aș fi de acord ca PSD să arunce un iepure în cursa prezidențială sau un candidat fără șanse”, a explicat Firea. La întrebarea dacă are de gând să candideze la prezidențiale, oficialul a răspuns scurt: „Nu știm asta, nu putem anticipa”.

Reamintim că Firea este cel mai bine plasat politician în cursa pentru alegerile prezidențiale, în cel mai noi sondaj CURS, la nivelul încrederii. Oficialul chiar îl depășește cu câteva puncte procentuale pe șeful statului Klaus Iohannis, având un grad de favorabilitate de 47%.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI