17 aug. 2020 | 15:59

Gabriela Firea l-a luat pe nepregătite pe Nicușor Dan. Reacția acidă a Primarului Capitalei

Știri generale
Gabriela Firea l-a luat pe nepregătite pe Nicușor Dan. Reacția acidă a Primarului Capitalei
Gabriela Firea l-a luat pe nepregătite pe Nicușor Dan. Reacția acidă a Primarului Capitalei

Gabriela Firea i-a transmis un mesaj lui Nicușor Dan, unul dintre adversarii săi în lupta pentru funcția de Primar General al Capitalei, considerând că Bucureștiul nu va avea decât de pierdut dacă ”drepta unită” va fi cea care va câștiga alegerile.

Gabriela Firea l-a luat pe nepregătite pe Nicușor Dan

Potrivit Gândul.ro, Gabriela Firea a transmis că bucureștenii vor ajunge ”în sapă de lemn” dacă Nicușor Dan va deveni primar general, iar ”sărăcia lucie” va deveni o crudă realitate. În plus, Gabriela Firea a mai avertizat că un buget, redus, de altfel, de care beneficiază două milioane de bucureșteni se află deja în pericol din momentul în care Nicușor Dan a precizat că ”va reduce substanțial sau chiar va anula subvențiile achitate lună de lună de Primăria Capitalei”.

”Sapă de lemn! Sărăcie lucie! Pauperizare accelerată! Asta va ânsemna ”noul București”, în viziunea candidatului ”dreptei unite”. Bugetul, și așa redus, a circa două milioane de bucureșteni, este în pericol, deoarece acest candidat a anunțat, în nenumărate rânduri, că va reduce substanțial sau chiar va anula subvenții achitate lună de lună de către Primăria Capitalei, la transportul public în comun și la termoficare. Concret, un bilet de autobuz costă acum pe ruta urbană 1,3 lei, iar pe rurta regională 1.5 lei, prețuri subvenționate”, a notat Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

Ce a declarat Gabriela Firea pe Facebook

Fără a mai fi subvenționată, o călătorie cu autobuzul va costa, 6 lei, în timp ce un abonament, care este 50 de lei în prezent, va putea fi achiziționat cu… 250 de lei.

Situația, notează Gabriela Firea, este ”la fel de gravă” și în ce privește agentul termic în Capitală, o factură nesubvenționată putând să ajungă la 650 de lei.

”Fără subvenție, fiecare călător vă plăti 6 lei. Iar un abonament lunar costă acum 50 de lei și va ajunge la 250 de lei. Un cost enorm, pentru majoritatea familiilor. Și în cazul agentului termic, situația este la fel de gravă. Să luăm doar un exemplu. Dacă acum o familie plătește pentru 3 persoane care locuiesc în 3 camere 200 de lei, factura fară subvenție vă ajunge la 650 lei”, a mai notat Gabriela Firea pe Facebook.

”Soluția corectă față de bucureșteni, de a rezolva problemele financiare ale Capitalei, NU este cea propusă de candidatul partidelor “unite de dreapta”! Ci alocarea de la Guvern a unui procent decent din Bugetul Național, potrivit contribuției noastre. Bucureștiul contribuie cu 25% la PIB-ul țării și ni se întoarce sub 1%. Infim!”, a conchis Gabriela Firea.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Viața la bloc. Păcăleala cu repartitoarele. Facturi mai mari, deși afară era cald
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
OBLIGATORIU în a doua ZI de PAȘTE! Cum ai NOROC toată viața
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro