Gabriela Firea, exprimare ca la ușa cortului la adresa Avocatului Poporului, pe tema ridicării mașinilor în București

Gabriela Firea, exprimare ca la ușa cortului la adresa Avocatului Poporului, pe tema ridicării mașinilor în București
Gabrilea Firea versus Avocatul Poporului, razboi pe tema ridicării mașinilor din București

Gabriela Firea vine cu un răspuns pentru cele declarate de Avocatul Poporului. Primarul General al Capitalei îl jignește ca la ușa cortului pe avocat. Reacția sa din mediul online este deja criticată la maximum de majoritatea românilor. Ce a susținut aceasta în mesajul jignitor din mediul online?

Gabriela Firea contraatacă! Jigniri la adresa Avocatului Poporului pe tema ridicării mașinilor

Reacția vehementă a Gabrielei Firea a venit după ce Avocatul Poporului a cerut, în cursul zilei de vineri, să atace în contencios hotărârea Consiliului General în privința ridicării mașinilor parcate neregulamentar pe străzile din Capitală. Acesta a mai subliniat și că ridicarea nu poate fi dispusă de către polițișii locali, ci numai de polițiștii rutieri. Avocatul Poporului a solicitat Consiliului General al Municipiului București să reanalizeze legalitatea actului administrativ emis. Cu toate astea, platformele pentru ridicarea mașinilor deja împânzesc străzile Bucureștiului, cu două zile înainte de operațiune.
Tarifele de ridicare sunt: – 200 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de până la 5 tone, inclusiv – 270 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de peste 5 tone Tarife de transport sunt: – 150 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de până la 5 tone, inclusiv – 200 de lei, pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată de peste 5 tone

Gabriela Firea îi răspunde urât solicitării Avocatului Poporului
Gabriela Firea îi răspunde urât solicitării Avocatului Poporului

Războiul Firea-Avocatul Poporului, departe de linia de finish

„Instituţia Avocatul Poporului tinde să devină avocatul nesimţirii! Ne şicanează şi ceartă că îi deranjăm pe prost-crescuţii care blochează cu maşinile : spitale, şcoli, locuri rezervate persoanelor cu dizabilităţi, instituţii, linii de tramvai, staţii de autobuz, chiar proprietăţi private, sub pretextul că “am coborât să-mi iau ţigări”.. şi se mai întorc după vreo două ore!  S-a rezolvat cazul Caracal, s-au epuizat toaletele în curte ale şcolilor din mediul rural, în toate spitalele din ţară e că în America! Totul este perfect! Avocatului poporului nu-i mai rămâne decât să se ocupe de cocalari!
Gabriela Firea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI