Gabriela Firea, despre momentul în care a aflat despre condamnarea lui Dragnea: ”Eram lângă o icoană făcătoare de minuni”

Gabriela Firea a vorbit în emisiunea lui Marius Tucă despre pedeapsa cu închisoarea primită de către fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Edilul mărturisește că a primit această veste în timp ce se afla într-o biserică, lângă o icoană făcătoare de minuni.

Gabriela Firea, despre condamnarea lui Dragnea: „Nu îmi venea să cred”

Pedeapsa pe care fostul președinte PSD a primit-o a luat-o prin surprindere pe Gabriela Firea. În momentul în care a primit vestea, aceasta se afla într-o biserică. „Cum am primit știrea? Mă aflam într-o biserică, eram lângă o icoană făcătoare de minuni și aveam telefonul lângă mine și primeam o mulțime de știri, de notificări. Nu îmi venea să cred. Niciodată, dar niciodată nu mă voi bucura dacă un om ajunge la pușcărie sau cade la pat.”, a declarat primarul Capitalei, la „Marius Tucă Show”.

Edilul mărturisește că nu se aștepta la această sentință. „Sincer, nu mă așteptam, deja în folclorul politic se încetățenise ideea că nu se va întâmpla nimic, se vorbea că va fi hărțuit cu acel dosar și nu va fi lăsat să candideze la prezidențiale.”, a mai spus Firea.

Liviu Dragnea, la tribună, în perioada în care le vorbea colegilor din postura de președinte PSD

Liviu Dragnea, condamnat la trei ani și șase luni cu executare

În primă instanţă, Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. La acel moment, fostul președinte PSD a atacat sentinţa. Anul acesta, la sfârșitul lunii mai, Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au hotărât ca Liviu Dragnea să fie condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, decizia fiind una definitivă. În urma sentinței primite pentru instigare la abuz în serviciu, Dragnea s-a predat autorităților, fiind apoi încarcerat în Penitenciarul Rahova, acolo unde își execută pedeapsa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI