Gabriela Firea, dată în judecată înainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicușor Dan să ia decizia

Gabriela Firea, dată în judecată înainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicușor Dan să ia decizia

Scandal de zile mari înainte de alegerile locale 2020. Gabriela Firea este dată în judecată de Nicușor Dan. Ce l-a determinat pe candidatul dreptei la Primăria Capitalei să ia această decizie?!

Nicușor Dan o dă în judecată pe Gabriela Firea pentru calomnie

După apariţia unei înregistrări în care Nicușor Dan poartă un dialog cu un reprezentant al Primăriei Sectorului 4, legat de împiedicarea unei demolări ilegale, şi multe acuzaţii din partea Gabrielei Firea, acesta a decis să o dea în judecată pentru calomnie. Înregistrarea de la care a pornit totul a fost făcută publică de Dana Budeanu.

„Voi intenta proces civil pentru calomnie, pentru afirmații calomnioase primarului PSD în funcție, Gabriela Firea, care a spus despre mine că am luat bani pentru a ajuta cetățeni. Este o afirmație mincinoasă pentru care va trebui să răspundă.

Eu știu că ea nu poate să conceapă ca cineva să își dedice 15 ani pentru a apăra cetățenii. Nu poate să înțeleagă pentru că nu e în sistemul ei de valori, dar când faci afirmații mincinoase, trebuie să plătești. Sunt acuzat că am apărat un interlop. Niciodată la miile de oamnei care au venit la noi, nu am făcut investigații cine sunt oamenii care ne cer ajutorul. Ne-am uitat doar dacă oamenii au sau nu dreptate”, a spus Nicusor Dan, într-o conferinţă de presă.

Înregistrarea, o încercare PSD de a rămâne la putere?!

Mai mult, contracandidatul actualului primar al Capitalei a explicat că totul nu este decât o manevră a celor din PSD pentru a-l defăima.

Gabriela Firea, dată în judecată înainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicușor Dan să ia decizia
Gabriela Firea, dată în judecată înainte de Alegerile Locale. Ce l-a determinat pe Nicușor Dan să ia decizia

“Un cetățean din Sectorul 4 a fost abuzat de Primărie, care i-a demolat ilegal proprietatea. Acest fapt a fost constatat prin decizie definitivă de Curtea de Apel București. În ce a constat abuzul: a fost demolată fără niciun act, fără niciun proiect, o proprietate construită în baza unei autorizații date de Primărie. Cetățeanul a apelat la mine, parlamentar de București și m-a rugat să îl ajut.

Am mers mai întâi împreună la Avocatul Poporului. Apoi m-am adresat Primăriei sector 4, inclusiv cu două materiale scrise, în care i-am atras atenția că vor săvârşi un abuz. Nu au răspuns. Atunci am internveni în litigiu, alături de Asociația Salvați Bucureștiul. Instanța ne-a dat dreptate și a constatant că Primăria a demolat abuziv.

Este obligația mea de parlamentar de a rezolva problemele cetățenilor din circumpscripție. Ce sens ar mai avea audiențele la cabinetul parlamentar?

Mafia din PSD şi urmaşii lui Dragnea folosesc aceleaşi mijloace murdare cu care ne-au obişnuit pentru a încerca să oprească îndepărtarea de la butoane a lor şi a administraţiei corupte, condusă de Gabriela Firea”, a mai spus politicianul.

Ce spune Ludovic Orban despre acuzaţiile aduse lui Nicușor Dan

Întrebat de scandalul în care este implicat Nicușor Dan, Ludovic Orban a explicat că totul este cauzat de frica celor din PSD că vor pierde alegerile din 27 septembrie.

„Nicușor Dan este un om cunoscut, este un om corect. Este un om cinstit, un om care s-a bătut pentru interesele bucureștenilor. Nu mi s-a părut o negociere. Este urât să înregistrezi pe cineva atunci când vorbești cu el. Ceea ce vreau să spun este că PSD-ul este disperat, că pierde teren pe zi ce trece. Toți mafioții și toți interlopii, care au trăit bine sub guvernarea locală PSD, încearcă disperați să-l discrediteze pe Nicușor Dan fără niciun fel de bază”, a declarat Premierul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI