Gabriela Firea, atac extrem de dur la adresa premierului. ”Orban îmi sapă groapa”

de: Ana Chivu
03 01. 2020

Anul 2020 nu putea să înceapă altfel decât cu atacurile fără final dintre Firea și Orban. Ce afirmații dure i-a făcut de data asta primarul Capitalei lui premierului țării?

Gabriela Firea, nou atac la adresa lui Orban

Gabriela Firea începe anul în forță…cu un nou atac dur la adresa prim-ministrului României. Primarul Capitalei a lansat în cursul zilei de joi un nou atac la adresa Guvernului liberal. Aceasta a susținut că Orban tratează Bucureștiul ca pe o rudă străină și demnă de blamat.

Mai apoi, și-a exprimat speranța că poate țara va avea și ea odată un premier bucureștean. Această declarație vine la doar o zi după ce fosta jurnalistă și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de primar general, după ce s-a plâns că premierul „îi sapă groapa”. În același mesaj, a susținut că premierul refuză să o primească în audiență și încearcă să promoveze un candidat din Partidul Național Liberal pentru alegerile locale din luna iunie a lui 2020.

Gabriela Firea, nou atac la adresa lui Ludovic Orban

„Omul sfinţeşte locul”

”Şi în 2020, în ciuda vitregiei guvernului, care tratează Capitala ca pe ruda străină şi demnă de blamat – poate vom avea şi noi, vreodată, un premier bucureştean sau stabilit de 30 de ani în Bucureşti, care să înţeleagă complexitatea şi nevoia de modernizare – voi face tot ce îmi va sta în putere, la nivel local, pentru ca bugetul pentru sănătatea bucureştenilor să fie unul mulţumitor, raportat la urgenţele celor 19 spitale administrate de Primăria Capitalei, unde s-au făcut în ultimii 3 ani investiţii fără precedent. Un mic exemplu despre ce înseamnă sintagma ”omul sfinţeşte locul”. La Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, administrat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, copiii merg spre blocul operator în maşinuţe electrice, fapt ce uşurează enorm munca doctorilor”
Gabriela Firea