Gabriela Firea a răbufnit. Ce a spus senatorul PSD în contextul pregătirilor pentru noul an școlar

Gabriela Firea a răbufnit. Ce a spus senatorul PSD în contextul pregătirilor pentru noul an școlar
Critici dure din partea Gabrielei Firea în dreptul pregătirilor pentru noul an școlar

Gabriela Firea a comentat aspru pregătirile pentru noul an școlar. Elevii sunt încântați să revină pe băncile școlii mai mult decât anul precedent. Senatorul Partidului Social Democrat critică dur imaginile văzute recent ce au fost surprinse chiar în apropierea unei instituții de învățământ.

Gabriela Firea, noi critici: ce a spus despre pregătirile pentru noul an școlar

Senatorul Partidului Social Democrat a comentat aspru imaginile apărute din centrul Capitalei în care se văd munții de gunoaie de pe un teren situat chiar în apropierea unui liceu. Concret, acestea se află aproape de Liceul A.D. Xenopol. Fostul primar al Capitalei a subliniat că e ‘jale’.

Potrivit fostei jurnaliste, filmarea a fost realizată în apropierea liceului bucureștean și ceea ce a văzut lasă de dorit. În imagini se pot vedea saci cu deșeuri, alte gunoaie aruncate direct pe pământ, crengi rupte și vegetație neîngrijită cel mai probabil apărută în urma furtunii recente din Bcurești.

„Așa arată zona de lângă Liceul economic A.D. Xenopol din București. Super-pregătiri pentru începerea anului școlar! Prin centru. La vedere. Așa arată “Noul București” promis de așa-zișii “specialiști de dreapta”!

Dați-o înainte cu luptele interne din partidele voastre, cu scheleții din dulapuri, cu răfuielile, cu declarațiile stupefiante despre cât de bine le merge românilor! În rest, la firul ierbii, e jale. La finele mesajului, membra PSD a mai subliniat că: ‘Avem o țară! Cum o salvăm de salvatori?!’”
Gabriela Firea (Sursa: facebook.com)

  • Vezi imaginile în Galeria FOTO

„Este un semnal prost pe care îl dăm populaţiei”

Fostul primar al Bucureștiului a anunțat că PSD va depune în curând lista de semnături pe baza căreia prefectul Capitalei va trebui să declanșeze referendumul de demitere a primarului Clotilde Armand. Cea din urmă a mai subliniat că este categoric momentul prielnic pentru a acționa pentru că niciodată nu a mai fost atât de multă mizerie în acest oraș.

„Am acţionat la nivel de consilieri şi la Sectorul 1, şi la Conssliul General, am luat atitudine prin fapte, nu prin vorbe. Am aşteptat destul, au trecut zece luni de la alegeri, ei au spus că sunt aşi în ale administraţiei. Dacă erau imagini de la alte partide care umblă în sacii cu voturi şi procese verbale, ca PSD, lucrurile se mişcau mult mai repede.

Este un semnal prost pe care îl dăm populaţiei. Nu contează cine votează, ci doar cine numără. Noi am aşteptat rezultat oficial al anchetei, dar se tot amână, o săptămână, două săptămâni, oameni care ba lucrează, ba nu mai lucrează la anchetă. Noi am avut decenţa să aşteptăm…”
Gabriela Firea (Sursa: româniatv.net)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI