Ce spune Gabriela Firea despre candidatura la prezidențiale. Mulți români vor fi surprinși de răspunsul ei

Ce spune Gabriela Firea despre candidatura la prezidențiale. Mulți români vor fi surprinși de răspunsul ei
Gabriela Firea de la primar la Președinte al României

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, a fost aseară invitata jurnalistei Denise Rifai. S-au discutat multe subiecte fierbinți. De la viața personală și până la cariera politică, toate cu cărțile pe masă. Unul din subiectele atinse a fost și posibila candidatură la cea mai înaltă funcție în stat, cea de președinte al României.

Politicianul Gabriela Firea, la aproape un an de la alegeri

În 27 septembrie 2020, Gabriela Firea candida la un nou mandat la Primăria Capitalei, din partea PSD. Principalul contra candidat era Nicușor Dan, susținut de PNL și USR PLS. Din păcate politicianul Gabriela Firea avea să aibă parte de o înfrângere usturătoare, iar planurile sale la Primăria Capitalei aveau să cadă ca un castel de cărți.

Învitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, Gabriela Firea a vorbit despre realizările sale ca primar, dar și despre promisiunile neonorate în mandatul pe care la avut. De la fluidizarea traficului rutier, eliminarea graduală a poluării, și până la înființarea controversatelor companii de stat, toate au fost subiecte de discuții aseară.

Dar lucrurile nu s-au rezumat doar la acest aspect. Cariera politică a Gabrielei Firea nu s-a oprit la data de 27 septembriei 2020. Într-o mutare surprinzătoare, Gabriela Firea a revenit în eșicherul numărul unu al partidului care a promovat-o, PSD. Astăzi face parte din nucleul dur al PSD, aflat în opoziție.

De la primar la Președinte al României

Odată cu schimbările din interiorul partidului, revine în primul eșicher al partidului. Alături de actualul președinte, Marcel Ciolacu, și alți câțiva, se pare că politicianul Gabriela Firea trage sforile. Printre multele teme politice din emisiunea de aseară, s-a ajuns și la subiectul candidatura la președenția României. Fiind întrebată dacă se gândește la o astfel de poziție, Gabriela Firea a dat un răspuns tranșant.

„Eu zâmbesc de multe ori când văd atâta energie care se revarsă, privind viitorii candidați la prezidențiale. Pentru că viața politică ne-a arătat, că nimic din ceea ce este pregătit cu mulți ani înainte, nu se potrivește cu ce se va întâmpla, de fapt, înaintea examenului electoral. Sunt absolut convinsă că vor fi anumite modificări și schimbări în politica românească și că cei care cred că acum s-a dat startul pentru pre și campania electorală pentru prezidențială, se înșală.

De ce am negat de fiecare dată fptul că aș vrea să candidez la prezidențiale? Pentru simplu motiv că sunt destul de dezamăgită. Nu știu cât de pregătită este societatea românească să accepte faptul că o femeie este potrivită și pentru cea mai înaltă funcție în țară. ”, a declarat aseară Gabriela Firea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI