Gabriela Firea a fotografiat sârma care i-a fost scoasă din colon FOTO

Gabriela Firea, primarul-general al Capitalei, a uimit din nou și a dus mai departe povestea sârmei pe care medicii i-au găsit-o în colon.

Gabriela Firea a dus povestea sârmei pe care medicii i-au descoperit-o în colon la alt nivel. A făcut publice fotografiile cu această sârmă. Deși consideră că acest capitol este unul urât din viața ei, Gabriela Firea întreține acest subiect.

Primarul-general susține că va mai fi supusă unei operații chirurgicale la finalul lunii iunie.

Pozele cu sârma, făcute publice de Gabriela Firea

Gabriela Firea a prezentat pozele cu sârma care i-a fost găsită în colon, marţi seara, la RTV. Primarul-general insistă că vrea să pună capăt acestui subiect, dar a vrut să arate că ceea ce spune e real.

Firea insistă că sunt unii adversari politici care au susținut despre ea că este un bolnav închipuit.

Primarul general, Gabriela Firea, a fost operată pe 22 martie,  pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal. Intervenţia a avut loc la Spitalul “Doctor Ioan Cantacuzino”. Şi în decembrie 2018, Gabriela Firea anunţa că a avut probleme de sănătate, fiind tratată la spitalele Cantacuzino şi Colentina.

Gabriela Firea insistă că nu știe cum a ajuns sârma în colonul său.

„Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală. (…) Eu sunt un om precaut, nu aș fi mâncat cu înghițituri așa încât să nu simt un aliaj. E de câteva luni. Mai am nevoie de o operație pentru sudarea colonului, care este în repaus. Nu vreau să fac un păcat, dar cred că nimeni nu ar exclude nicio variantă, cea a unei întâmplari, dar și să se fi introdus acea mică sârmă sub formă rotundă într-un aliment. Ea, în colon, era identificată desfășurată, nu strânsă”.
Gabriela Firea, primarul Capitalei

Primarul-general al Capitalei, Gabriela Firea, susține că va mai ajunge pe mâna medicilor și în luna iunie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI