Gabriela Cristea, pusă la zid după ce a postat o imagine cu ea pe Instagram. ”Cum să arăți așa?”

Gabriela Cristea, pusă la zid după ce a postat o imagine cu ea pe Instagram. ”Cum să arăți așa?”
Gabriela Cristea, pusă la zid de fani. Ce nu le-a mai convenit de data asta celor care o urmăresc pe rețelele de socializare?

Din păcate, Gabriela Cristea face ce face și atrage iar un val de energie negativă pe rețelele ei de socializare. Taberele iar se împart în două, una luându-i apărerea, iar cealaltă criticând de zor. Ce i-a nemulțumit și de data asta pe cei care o urmăresc în online pe Gabi?

Gabriela Cristea, pusă la zid de fani

Gabriela Cristea este din nou subiect de discuție în rândul fanilor. Bruneta i-a adus din nou pe urmăritorii ei în stadiul în care să se împartă în două tabere. Unii dintre ei îi rămân în continuare fideli și o ajută în polemica în cauză, iar alții o critică și susțin că prezentatoare își editează prea mult fotografiile. Din păcate, câțiva au sesizat că Gabi nu arată la fel în poze și în video-uri, punând vina pe edit sau pe faptul că este fotogenică și atât.

„Cum să arăți așa în poze și pe filmulețe să arăți altfel?”, a spus un internaut. „Cât de rele și invidioase puteți fi…Doamne. Este frumoasă oricum”, i-a luat apărerea un fan. „Nu am zis că nu e frumoasă, am zis că nu seamănă cu realitatea, asta nu înseamnă că sunt rea!!!”, a replicat cel dintâi.

Gabriela Cristea, pusă la zid de fani. Ce au avut să-i reproșeze de data aceasta?
Gabriela Cristea, pusă la zid de fani. Ce au avut să-i reproșeze de data aceasta?

Cum vrea să revină la formele inițiale?

„Mă chinui. Îmi trimit mâncare de 1.200 de calorii pe zi, dar eu mănânc cred că jumătate din ceea ce primesc. La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micșorat stomacul. Încerc să nu beau apă foarte multă, mai exact beau treptat, pe parcusul zilei, ca să nu mi se mărească stomacul. Cântarul este cel mai mare dușman al vieții mele. Refuz să mă mai urc pe el, eu am mai avut tentative să mai slăbesc și în timp ce alăptam și încercam să mănânc așa, cu cap, să pot să am resurse și pentru Iris și, în același timp, să și slăbesc”
Gabriela Cristea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI