24 mart. 2020 | 12:56

Gabriela Cristea, mesaj pentru “mama adoptivă”, chiar de ziua ei. Sute de reacții din partea fanilor

Monden
Gabriela Cristea, mesaj pentru “mama adoptivă”, chiar de ziua ei. Sute de reacții din partea fanilor
Gabriela Cristea, mesaj pentru “mama adoptivă”, chiar de ziua ei. Sute de reacții din partea fanilor

Vedeta a postat recent un mesaj pentru Paula, cu ocazia zilei sale de naștere. Aceasta a avut grijă de ea încă de când era mică, a răsfățat-o și a introdus-o în televiziune.

Gabriela Cristea, mesaj pentru “mama adoptivă”

Vedeta a transmis un mesaj pentru mama ei ”adoptivă”, pe care o îndrăgește de atâta timp. Pe pagina sa de socializare, Gabriela a postat o poză alături de aceasta, având un mesaj cu ocazia zilei sale de naștere. Paula și Gabriela se cunosc de mult timp, respectiv de când prezentatoarea avea 17 ani. Cele două s-au înțeles mereu bine, mai ales că relația Gabrielei cu mama sa naturală nu a fost un tocmai bună. Vedeta a menționat că vor face o petrecere mare după ce se termină această perioadă. De asemenea, fanii vedetei au umplut postarea cu mai multe poze ce conțin decorațiuni florare.

“Nu pot să spun că sunt pentru Gabriela chiar o mamă adoptivă, însă, e adevarat că o iubesc foarte mult. Am cunoscut-o la Festivalul “Cerbul de aur” de la Brașov. Mereu o luam cu mine prin oraș, îi spuneam, hai să ne plimbam, sa mergem la o înghețată și așa, încet-încet, s-a lipit sufletește de mine. Apoi, eu am prezentat-o lui Mihai Tatulici la Tele 7 abc și, când acesta a văzut-o, a spus, “vai ce ochi frumoși are fata asta, hai să vedem ce poate”. Asa a angajat-o și a pus-o să prezinte meteo și zodiacul. Gabi era pe atunci o nebunatică și o frumoasă pe care o iubeam și o răsfățam”, a spus doamna Paula despre Gabriela.

Gabriela Cristea, mesaj pentru “mama adoptivă”, chiar de ziua ei. Sute de reacții din partea fanilor

Gabriela Cristea, mesaj pentru “mama adoptivă”, chiar de ziua ei. Sute de reacții din partea fanilor

Gabriela Cristea nu a fost agreată de părinți

Vedeta a vorbit în mai multe rânduri despre mama ei naturală. Aceasta a mărturisit că nu a sprijinit-o deloc în viața personală, dar nici în cariera ei. Totodată a fost judecată aspru pentru că a ales cariera în televiziune. De astfel, nu a asistat nici la înmormântarea mamei sale, deoarece nu a avut cine să o susțină. Totodată, Gabriela a fost dată și afară din casă din cauza unei relații cu un băiat.

„Eu am ieșit din mentalitatea aia – știi era menatalitatea aia: «îmi fac un copil ca să am o cană cu apă la bătrânețe». Nu, faci un copil ca să dai o nouă viață. Și eu… dacă o să vrea fiică-mea să-mi dea o cană cu apă, bine, dacă nu, nu o să mă supăr deloc. Și o să încerc să nu fiu sub nicio formă o povară pentru cineva.
Mi s-a impus să fac lucrurile altfel decât le vedeam eu și atunci… Și-n viața personală, și-n viața profesională. Nu, nu m-au încurajat. Nu știu… Era mentalitatea aia: «femeile care apar la televizor sunt femei uşoare» – lucru care nu era nici pe departe adevărat. Probabil că şi-ar fi dorit, dacă tot am făcut liceul de coregrafie, să fiu balerină. Dar… de ce trebuie să schimb? De ce trebuie să fac altceva?”

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro