Gabriela Cristea, lecție de educație dată fetelor sale. Cum le-a pus la punct în văzul tuturor

Gabriela Cristea, lecție de educație dată fetelor sale. Cum le-a pus la punct în văzul tuturor
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, părinți exemplari

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor și sunt părinți model pentru copii lor. De fiecare dată, când este cazul, cei doi își pun la punct micuții, în momentele când fac mici greșeli. Așa este și cazul ultimei aventuri din familia celor doi, în care au fost implicați copii.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, părinți exemplari

După o perioadă plină, chiar dacă ne aflăm în pandemie, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au luat copii și au dat o fugă la munte. De altfel Gabriela și Tavi au recunoscut că aveau nevoie de o ieșire pentru a se odihni.

Nu este ușor cu doi copii, și cu proiectele pe care le are acum vedeta. Zis și făcut! Gabriela și Tavi s-au urcat în mașină și au plecat spre munte. Odată ajunși aici, copii au început să facă mici năzdrăvănii, dar Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost pe poziții.

Fanii celor doi au putut urmării năzdrăvăniile micuților, în cadrul reality-show-ului difuzat de Antena Stars, intitulat ”Fetele lui Tavi”. Micuții Victoria și Iris au decis că cele mai bune jucării sunt pâinea de pe masă și mâncarea. Gabriela Cristea a luat imediat atidutine și le-a explicat că nu este frumos să se joace cu mâncarea:

”Nu ne jucăm cu mâncarea. Te rog frumos să bagi și tu în guriță. Vezi dacă îți plac, dacă nu, să-ți aduc alte măslinuțe. Ce e, mami? Îți tai castravetele mai mic? Nu vă bateți cu pâinica, vă rog! Nu ne jucăm cu pâinea, că trebuie să mănânce și mami și tati și buni”, le-a atras atenția Gabriela Firea celor doi prichindei.

Vacanță cadou făcută de Tavi Clonda soției sale

După o perioadă plină entru Gabriela și Tavi Clonda, acesta a decis să-i facă cadou soției sale o excursie rapidă la munte. Și-au luat copii în mașină și au ajus la munte, unde s-au cazat într-o adevărată locuință de lux.

Tavi a ținut secretul până în ultima clipă, iar fanii au putut urmări reacțiile fetelor, în direct, la Antena Stars, în show-ul ”Fetele lui Tavi”. De altfel reacția Gabrielei Firea a fost una cât se poate de sinceră.

”Nu știu ce a făcut, așa ca un magician și m-a sunat de pe drum când se întorceau de la București să-mi zică că mâine plecăm înapoi la munte. Mi-a zis doar să-mi fac bagajul. Am fost agitată cu copiii, pentru că nu e ușor să pleci cu ei la munte. Muți jumătate din casă în portbagaj. Îți trebuie lapte, mâncare. Noi mereu avem frigiderul plin”, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul din cele mai populare cupluri din show-ul românesc, iar fanii îi pot urmări la Antena Stars, în fiecare zi, în aventurile fammiliei lor.