Gabriela Cristea a vrut să fie răvășitoare, dar fanii au taxat-o imediat. Ce au observat în imagine

Gabriela Cristea a vrut să fie răvășitoare, dar fanii au taxat-o imediat. Ce au observat în imagine
Secretul Gabrielei Cristea! A reușit să slăbească zeci de kilograme: ce a scos din alimentație

Gabriela Cristea dă din nou cu stângul în dreptul, după cum susțin fanii. Aceștia abia se obișnuiseră cu noul look al ei, după cele două sarcini, că au avut parte de un șoc. Ce au observat în postarea recentă a prezentatoarei de televiziune?

Gabriela Cristea, taxată de fani. Ce au observat în imagine?

Cei care o urmăresc pe Gabi pe rețelele de socializare știu că sarcinile sale au fost ambele riscante, din cauza unor probleme de sănătate. De asemenea, după ce a născut, moderatoarei i-a fost mai greu să revină la formele inițiale decât le-ar fi fost altor mămici. Multe au blamat-o pentru faptul că nu respectă dietele precum menționează în online, mai cu seamă că schimbările nu prea s-au făcut văzute. Din păcate, nu este pentru prima oară când i se aduce în prim-plan faptul că profită prea tare de diverse aplicații de editat fotografii, pentru că în filmulețe arată cu totul diferit față de selfi-urile sale. Cele mai multe dintre urmăritoare i-au sugerat să nu se mai mintă și să se iubească așa cum este, până ajunge la kilogramele dorite și la trupul mult visat.

„De ce în unele poze pari foarte slabă la față și în altele puțin mai plinuță?”, „Îîși editează pozele…însă e păcat! Trebuie să aibă încredere în ea. În story arată diferit față de poze. Cristina Șișcanu mai face exact același lucru, la fel și Oana Roman. Una e poza, alta e realitatea”, au fost doar câteva din comentariile răutăcioase primite de cunoscuta prezentatoare a show-ului Like a Star.

Gabriela Cristea, taxată dur de fani
Gabriela Cristea, taxată dur de fani

„Am avut câteva zile grele săptămâna asta”

„Îmi iubesc familia mai presus de orice pe lumea asta și sunt în stare să mut munții din loc pentru ai mei. Am avut câteva zile grele săptămâna asta, dar atunci când suntem împreună avem toată puterea lumii în mâinile noastre”
Gabriela Cristea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI