Gabriela a murit la 3 ore după ce medicii au trimis-o acasă. Ce boală avea, de fapt: „Ce dracu te vaiți atât”

Gabriela a murit la 3 ore după ce medicii au trimis-o acasă. Ce boală avea, de fapt: „Ce dracu te vaiți atât”
Ce boală avea de fapt Gabriela.

O femeie din Craiova, în vârstă de 49 de ani, a ajuns la spital cu dureri puternice în zona pieptului. Medicul de gardă a trimis-o acasă , spunându-i că are o nevralgie, deși certificatul de deces spune altceva.

Ce boală avea Gabriela. A murit la trei ore după ce a fost trimisă acasă

Gabriela Vărzaru, mamă a trei copii, era o femeie veselă și muncitoare. Femeia în vârstă de 49 de ani lucra într-un supermarket și susținea tot timpul că pentru ea copii sunt cea mai mare avere. Ea a devenise pentru a doua oară bunică, fapt pentru care era foarte fericită.

Potrivit Adevărul, marți noapte, femeia a început să se simtă foarte rău, acuzând dureri în piept.

„Am chemat ambulanța. Au trimis o mașină de dializă, i-au făcut un EKG, dar au zis că ei nu pot s-o transporte la spital și au chemat o altă ambulanță. Din nou i-au făcut un EGK și, într-un final, mama a ajuns la Urgența Spitalului Clinic Județean, unde a stat câteva ore. Mai mult a așteptat decât să i se facă ceva. Doctorița de gardă a și certat-o. I-a zis… ce dracu te vaiți atât, ți-am dat un calmant, stai să-ți treacă, să-și facă efectul. Cam asta a fost. Apoi i-a zis că are o simplă nevralgie, i-a scris o rețetă, i-a prescris niște calmante și i-a spus că poate să meargă acasă.

Eu am lăsat-o acasă și am plecat. La un moment dat, nu după mult timp, m-a sunat tata și mi-a spus să chem repede salvarea din nou, că mamei îi este foarte rău. Am alergat într-un suflet la ea, dar am găsit-o fără puls. Nu s-a mai putut face nimic. Mama mea a murit cu zile. I-au spus că are nevralgie si ea avea pancreatită hemoragică. Asta scrie în certificatul constatator de deces, a declarat fiica femeii.

Din ce cauză a murit Gabriela
Gabriela a murit la 3 ore după ce medicii au trimis-o acasă. Ce boală avea, de fapt: „Ce dracu te vaiți atât”

Familia cere explicații conducerii Spitalului

Luni, familia Gabrielei Vărzaru a cerut explicații conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova și a depus plângere la Colegiul Medicilor și la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. Conducerea Spitalului a anunțat că, o ancheta în acest caz a fost demarată.

”Familia să depună plângere, și după asta noi vom demara o anchetă și în funcție de rezultate vom dispune măsurile corespunzătoare”, a declarat Cristina Geormăneanu, directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI