20 oct. 2022 | 13:52

Gabi Tamaș, mutare rapidă după despărțirea cu scandal de Petrolul. Cu ce echipă s-a antrenat fostul internațional

Sport
Gabi Tamaș, mutare rapidă după despărțirea cu scandal de Petrolul. Cu ce echipă s-a antrenat fostul internațional
in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FCSB, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, duminica 9 octombrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabi Tamaș și-a găsit rapid echipă după ce a plecat de la Petroul Ploiești. Fostul internațional s-a antrenat cu FC Brașov, dar până la începutul anului viitor nu poate fi legitimat. Antrenorul Dan Alexa speră să poată colabora cu fostul său coleg de la Astra Giurgiu.

Gabi Tamaș s-a antrenat cu FC Brașov

Gabi Tamaș s-a antrenat cu FC Brașov, scrie prosport.ro, la doar câteva zile după despărțirea cu scandal de Petrolul Ploiești. Fostul internațional a fost înregistrat de antrenorul „găzarilor”, Nae Constantin, când îi înjura pe fanii echipei. Și-a reziliat contractul și a primit din partea clubului un document prin care se poate antrena cu orice echipă.

Fostul internațional s-a pregătit cu formația care ocupă locul 11 în liga a doua, după ce a avut discuție cu oficialii clubului și au ajuns la un acord. Antrenor la FC Brașov este fostul lui coleg Dan Alexa, căruia i-a amintit, încă de la primul antrenament, că a uitat să onoreze un pariu din perioada în care au jucat la Astra Giurgiu.

„Am fost colegi și ne înțelegem foarte bine! Noi avem o relație specială și sub nicio formă nu cred că aș putea avea probleme cu el la FC Brașov. Îl cunosc atât de bine! L-aș lua mâine pe Gabi Tamaș! Am vorbit cu el și recunosc că mi l-aș dori foarte mult la FC Brașov. Este un jucător foarte valoros”, spunea, zilele trecute, Dan Alexa, pentru ProSport.

Gabi Tamaș se poate antrena cu FC Brașov, dar nu poate să și joace până la finalul anului. În acest moment perioada de transferuri este închisă. Jucătorul are aproape 39 de ani și a mai jucat în orașul natal la FC Brașov și Tractorul.

A urmat apoi o carieră fulminantă cu transferuri la echipe puternice din România și din campionate de top din Europa. În echipa națională a jucat în 67 de partide.

Cariera lui a fost presărată cu numeroase momente controversate. De fiecare dată era băut. În România a fost arestat pentru că a spart ușa unui bloc, iar în Israel a fost reținut de polițiști după o urmărire ca în filme pentru că a refuzat să oprească. Era băut, conducea cu viteză foarte mare, iar permisul îi era suspendat.

Parteneri
Visul neîmplinit al Deliei Budeanu. Dorința arzătoare care i-a rămas doar un regret
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Maia Sandu acuză „o fraudă fără precedent” în prima reacție după alegeri: „Scopul a fost să cumpere 300 de mii de voturi”
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Dana Budeanu, omagiu neașteptat pentru fosta soacră, Delia Budeanu. Ce a făcut public. A uimit pe toată lumea!
Unica.ro
A murit marele rival al lui Erdogan. Motivul decesului
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
A murit marea doamnă. Lumea filmului a pierdut cea mare stea. Românii îi spun Adio!
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cuza a renunțat la părul lung și a apelat la o schimbare radicală de look, după doi ani. Cum arată acum prezentatorul TV
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro