Gabi Bădălău, un adevărat cuceritor. Cu ce vedete a avut relații, înainte de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău, un adevărat cuceritor. Cu ce vedete a avut relații, înainte de Bianca Drăgușanu
Ce alte femei cunoscute au mai trecut prin patul lui Gabi Bădălău?

Gabi Bădălău e deja cunoscut drept un crai de Dorobanți. Acesta provine dintr-o familie cu renume, iar niciodată nu a zis nu controversei, mai cu seamă când a venit vorba despre viața sentimentală. Cu ce alte vedete a mai avut relații?

Gabi Bădălău, cuceritor de prima mână. Ce alte vedete i-au trecut prin pat?

Gabi Bădălău este cunoscut ca un crai de Dorobanți datorită multor factori. Acesta provine dintr-o familie bună, a avut bani la discreție dintotdeauna, îi place opulența și adoră să fie înconjurat de cele mai dorite doamne ale showbiz-ului românesc.

Bianca Drăgușanu e cea care se bucură acum toată atenția sa, dar e de departe singura apariție de senzație din viața sa în privința doamnelor pe care le-a avut la braț. Fiul de milionar a fost asociat de-a lungul anilor cu mai multe nume puternice în lumea mondenă precum: Andreea Mantea sau Ramona Gabor.

Curios este faptul că a reușit să le combine pe ambele foste asistente păcătoase ale lui Capatos, astfel că a fost într-o relație cu și Daniela Crudu, iar acum se iubește cu fosta soție a lui Victor Slav. ”Eşti varză! Mă p*ş pe tine de nebună! Vai de capul tău”, i-ar fi spus Gabi Bădălău Andreei Mantea, iubita sa în anul 2013.

”Așadar, vă pot spune despre mine și despre prezentul meu, că sunt o femeie independentă, asumată, liberă, fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred despre mine că am învățat din greșeli și din experiența pe care am acumulat-o vreau să vă dau câteva sfaturi utile. Nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate”, este o parte din mesajul actualei amoreze.

„Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit”

„Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc. Bianca a explicat cum a ajuns să plece în Maldive cu Gabi Bădălău, după ce ea plecase inițial singură în vacanță, la prietena ei Ramona Gabor, în Dubai”
Bianca Drăgușanu (Sursa: Teo Show)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI