Motivul real pentru care Gabi Bădălău s-ar fi despărțit de Bianca Drăgușanu. A fost amenințat EXCLUSIV

Motivul real pentru care Gabi Bădălău s-ar fi despărțit de Bianca Drăgușanu. A fost amenințat EXCLUSIV
Motivul real pentru care Gabi Badalau s-ar fi despartit de Bianca Dragusanu

Scandal mare în showbizul românesc. Gabi Bădălău nu se mai înțelege deloc cu părinții lui în privința legăturii sale amoroase cu Bianca Drăgușanu. Deși afaceristul si frumoasa blondină au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, de-a lungul lunilor, fostul soț a anunțat despărțirea celor doi. Cine l-ar fi amenințat pe Gabi Bădălău.

Motivul real pentru care Gabi Bădălău s-ar fi despărțit de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău pare să nu mai aibă strop de liniște. Relația controversată cu frumoasa Bianca Drăgușanu a ținut caldă prima pagină a publicațiilot de scandal din România și îl urmărește chiar și acum, după separare.

Nimeni nu se aștepta ca fostul soț al Claudiei Pătrășcanu să fie cel care anunță despărțirea de faimosul designer. Gabi Bădălău a avut numai cuvinte de laudă la adresa Biancăi, însă a precizat că cei doi nu și-au făcut niciodată planuri de nuntă, așa cum a fost speculat în presă:

„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație.

Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți. Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii.”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

Tatăl lui Gabi Bădălău l-a amenințat că-i taie finanțarea

Cu toate acestea, fanii Biancăi Drăgușanu s-au tot întrebat care a fost motivul real pentru care Gabi Bădălău s-ar fi despărțit de fosta prezentatoare de la Kanal D. Deși idila celor doi a fost spumoasă, presărată cu multe certuri, Bianca și Gabi au reușit, cumva, să revină la sentimente mai bune, până acum.

De data aceasta, însă, separarea pare a fi definitivă Surse apropiate afaceristului au declarat, în exclusivitate pentru playtech.ro, că fostul partener al blondinei a avut probleme cu familia sa din cauza relației sale amoroase.

Cel care a intervenit ar fi fost chiar tatăl acestuia. Baronul PSD Niculae Bădălău l-ar fi amenințat pe Gabi Bădălău că îi va tăia finanțarea, dacă fiul său continuă relația cu Bianca Drăgușanu.

„Dacă o iei pe aia de nevastă, îți închidem toate conturile. Cu ea la noi în casă nu vii”, i-a spus Niculae Bădălău, președintele organizației județene PSD Giurgiu, fiului său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI