Fulgy un nou derapaj teribil. Ce spune despre averea Clejanilor. Ioniţă sigur se va supăra din nou pe fiul lui

Fulgy un nou derapaj teribil. Ce spune despre averea Clejanilor. Ioniţă sigur se va supăra din nou pe fiul lui
Fulgy un nou derapaj teribil. Ce spune despre averea Clejanilor. Ioniţă sigur se va supăra din nou pe fiul lui

Fulgy șochează din nou, la scurt timp după ce tânărul a făcut mai multe declarații scandaloase. Fiul Clejanilor și-a șocat fanii cu acest anunț.

Fulgy un nou derapaj teribil. Ce spune despre averea Clejanilor

Fulgy se află în centrul atenției din nou, după un mesaj postat pe InstaStory, prin care și-a alertat fanii. El a publicat un mesaj greu de citit.

Aflat în arest la domiciliu, Fulgy a transmis un mesaj nervos la adresa autorităților din România și spune că vrea să părăsească țara.

”După ce se termină tot, circul ăsta, mass media, poliție, vă promite fratele că vostru că își bagă p&%$ în toată România asta și toți cetățenii ăștia inculți , suntem corupți, gropi în stradă și jeg de oameni. Direct la Miami am plecat, adio România! Îmi pare rău că m-am născut aici, în ultimul loc de pe fața pământului, ca țară, ca oameni!

Mulțumesc lui Dumnezeu că am și eu aproape un milion de euro la 23 de ani! Iar familia mea știți bine că suntem milionari! Să dea Dumnezeu să crăpați toți din România, săraci, amărâți, inculți și obraznici.

Dumezeu e sus si va face dreptate, că dacă aș face eu, aș primi direct scaun electric! Sper să închidă toate conturile cum spuneam,… pis.. fac altele! Sunt foarte, foarte dezamăgit că m-am născut într-o țară de kkt! Cum se termină circul asta cu presa și cu poliția am plecat la Miami frații mei! Eu, de bine, de rău am aproape un milion de euro și familia mea mă știți, suntem mulți milioari în euro de mulți ani de zile.

Nu-mi pot permite să îmi irosesc timpul aici, în România, unde în 2021 n-aveți nici autostrăzi și Bucureștiul (capitala) e plină de gropi! Păi am mașini de sute de mii de euro la 23 de ani și sunt gropi la Unirii, la fântâni. Necitiți, needucați, răi, asta-i România! P*@#%-aș pe ea de sus, cu presiune!”, a scris tânărul pe Instastory.

Fulgy e în arest la domiciliu

Băiatul Clejanilor este arestat la domiciliu, după ce a agresat un jurnalist și i-a luat telefonul cu forța.

În cazul în care el va părăsi domiciliu, va fi plasat în arest preventiv.

”E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt! Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a declarat Ioniță de la Clejani, în momentul în care s-a aflat că Fulgy va sta în arest la domiciliu 29 de zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI