Fulgy a comis-o din nou! Ce a putut spune despre Van Damme, după ce acesta a dansat pe manele

Fulgy a comis-o din nou! Ce a putut spune despre Van Damme, după ce acesta a dansat pe manele
Fulgy a comis-o din nou! Ce a putut spune despre Van Damme

Jean Claude Van Damme a făcut senzație în România! Actorul a devenit viral pe rețelele sociale în clipuri în care dansa și se distra pe melodii românești.

Fulgy a comis-o din nou! Ce a putut spune despre Van Damme

Fulgy a văzut videoclipurile în care Van Damme era alături de un grup de tineri din Cluj. Aflat în arest la domiciliu, fiul Clejanilor a ținut să transmită un mesaj cu privire la această situație.

Fulgy a distribuit clipul în care actorul se distra pe melodiile lui Tzancă Uraganu, alături de care a scris: ”Van Damme a fost în vizită la Fulgy. Mort și ăsta”.

Băiatul Clejanilor a făcut aluzie la faptul că Jean Claude Van Damme ar fi consumat substanțe interzise.

Fulgy se află în arest la domiciliu după ce a agresat un jurnalist și i-a luat telefonul.

Fiul Clejanilor, arestat la domiciliu

În cazul în care încalcă această măsură, fiul Vioricăi de la Clejani ar putea să ajungă în arest preventiv.

Tatăl artistului este cel care a făcut anunțul, spunând că fiul lui este victima unor oameni din anturaj, însă i-a promis lui Fulgy că după ce se termină cele 29 de zile, va avea și din partea lui niște restricții.

”E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt! Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a declarat Ioniță de la Clejani.

Pe de cealaltă parte, Viorica de la Clehani nu încetează să îi ia apărarea fiului său, spunând că este un copil talentat, dar și foarte sensibil, iar motivul pentru care s-a ajuns la această situație este că nu a știut să își gestioneze emoțiile.

„Este foarte delicată situația. Majoritatea emisiunilor din România nu promovează artiștii decât cu un scandal. Fulgy urmărea cariera al unor artiști internaționali. (…)

Eu nu am fost de acord cu această strategie, noi suntem în România, sunt niște lucruri pe care nu trebuie să le faci. (…) Cum dracului controlăm situația când cele mai importante sunt like-urile?

Am spus de el că este un copil super talentat, dar este și foarte sensibil. Din punctul meu de vedere el nu a știut să își gestioneze emoțiile. El a început să răspundă celor ce vorbeau rău.”, a spus Ioniță de la Clejani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI