Fructele retrase din Kaufland România. Alertă în magazine: au fost interzise

Fructele retrase din Kaufland România. Alertă în magazine: au fost interzise
Fructele retrase din Kaufland România.

ANSVSA – Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru siguranța Alimentelor a anunțat retragerea de pe piață a mai multor loturi de fructe, dintr-un mare lanț de magazine din țara noastră, și anume, Kaufland.

Fructele retrase din Kaufland România

ANSVSA a dat un comunicat prin care anunță că retragerea a trei loturi de rodii, de la Kaufland.

”Vă informăm că în urma prelevării unor probe în cadrul programului nostru de autocontrol, s-a decelat o depășire a valorilor admise de reziduuri de pesticide (Lambada-Cyhalothrin). Ca urmare, s-a dispus retragerea de la comercializare a următoarelor loturi neconforme ale produsului 09700153 RODII, distribuitor Deco Frucht Srl, origine Turcia. (…).

În consecință, se dispune retragerea de la comercializare și readucerea în magazine pe baza bonului fiscal al produsului rodii comercializat în perioada 29.09 – 10.10.2021.

Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, solicităm clienților să nu consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-au achiziționat produse din rețeaua Kaufland. Produsele se pot returna pâmă la 01.11.2021”, a transmis ANSVSA.

De menționat este că rodiile din acele loturi cu probleme au fost distribuite la raft și în supermarketurile Kaufland din Pitești, și anume, Kaufland Pitești-Războieni și Kaufland Pitești – Găvana.

Kaufland, nou hypermarket deschis în România

La data de 23 septembrie, Kaufland a deschis un nou hipermarket în Blaj, acesta fiind magazinul cu numărul 146 din țară. Astfel, noua locație locație generează 80 de noi locuri de muncă în comunitatea locală.

Magazinul nou deschis este situat pe strada Iuliu Maniu nr. 101, hipermarketul Kaufland din Blaj, jud. Alba, și are o suprafață totală de aproape 5.000 metri pătrați, dintre care aproape 3.000 metri pătrați reprezintă spațiul de vânzare.

Ca program de funcționare, magazinul va funcționează în timpul săptămânii, de luni până sâmbătă, în intervalul 7:30 – 21:00 de luni, iar duminica – între 8:00 și 19:00.

De asemenea, hipermarketul Kaufland din Blaj dispune și de o parcare generoasă, cu peste 230 de locuri, din care 7 sunt alocate persoanelor cu dizabilități, 8 pentru părinți, precum o stație de încărcare rapidă a mașinilor electrice. Totodată, și bicicliștii au la dispoziție un rastel care acomodează până la 18 biciclete.

Clienții găsesc în acest magazin 8 case de marcat, din care 2 destinate persoanelor cu dizabilități, un raion de legume și fructe, vitrină cu servire asistată, ce are o lungime de peste 21 metri, pentru a acomoda o varietate mare de produse proaspete. La punctul Grill, clienții pot savura mici, ceafă de porc, turinger, cabanoși, hot dog, pui rotisat, pulpe de pui, crispy fillet, nuggets și cartofi prăjiți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI