De ce și-a schimbat Emi Pian numele. Dezvăluirile făcute azi de un polițist: ”Sărac și fără femei”

De ce și-a schimbat Emi Pian numele. Dezvăluirile făcute azi de un polițist

Cazul controversatului minterlop decedat în dimineața zilei de marți 4 august, scoate la iveală o adevărată încrengătură și legături la nivel înalt între clanul ”Duduienilor” și oficiali importanți din cadrul Poliției și a serviciilor implicate în ancheta acestui caz.

De ce și-a schimbat Emi Pian numele

Lumea clanurilor interlope din România au devenit, în timp, adevărate organizații cu legături la nivel înalt, sau cel puțin așa se specula într-o vreme. Numai că informațiile apărute în mediul public și pe rețelele de socializare încep să scoată la inveală lucruri pe care unii le bănuiau, alții le știau dar tăceau din gură, iar alții care le știau și erau parte implicată întorceau spatele și să făceau că nu există astfel de probleme. Printre multele informații și întrebări, există o anume întrebare, ce are legătură directă cu Emi Pian, și anume de ce acesta și-a schimbat numele.

De ce și-a schimbat Emi Pian numele. Dezvăluirile făcute azi de un polițist: ”Sărac și fără femei”
De ce și-a schimbat Emi Pian numele. Dezvăluirile făcute azi de un polițist: ”Sărac și fără femei”

Răspunsul, de altfel destul de amplu, l-a dat un anume Septimiu Pan, într-o postare pe contul său de facebook, argumentul fiind unul, pe cât de halucinant, pe atât de adevărat, dacă e să luăm în calcul trecutul și cazierul celui ce a fost, până nu demult, șeful unuia din cele mai temute clanuri interlope bucureștene, clanul ”Duduienilor”.

”În treacăt trebuie menționat că Mototolea e fost Duduianu, dar și-a schimbat numele după nevastă, așa cum obișnuiesc cei care au fost deseori urmăriți penal și căutați, numele și adresa (..)”,a scris Septimiu Pan.

Dezvăluirile făcute azi de un polițist: ”Sărac și fără femei”

În același material publicat de Septimiu Pan pe contul său de facebook, face anumite dezvăluiri documentate despre anchetele în curs asupra celor două cazuri, pe de-o parte cazul de omucidere, victima fiind Emi Pain, și pe de altă parte, cel de-al doilea caz de tentativă de omor, în care victima este suspectul principal din cazul lui Emi Pian, iar acuzații sunt cei doi frați ai fostului interlop, Emi Pian. Printre dezvăluirile făcute de Septimiu Pan sunt și cele legate de doi importanți membrii ai Poliției Capitalei și presiunile acestora asupra anchetatorilor în cele două cazuri.

De ce și-a schimbat Emi Pian numele. Dezvăluirile făcute azi de un polițist: ”Sărac și fără femei”
De ce și-a schimbat Emi Pian numele. Dezvăluirile făcute azi de un polițist: ”Sărac și fără femei”

„La 03/04.08.2020, când s-a comis fapta din Giulești în urma căreia a decedat Mototolea Florin, zis Emi Pian, scandalul a pornit de la ceva „miștouri” făcute de suspomenitul la adresa unui tânăr confrate de barbut, care s-a simțit ofensat în bască de cuvintele: „ești un țigan sărac și fără femei!” (citat din maestrul Pian – opere complete – rog a nu mi se atribui alte intenții, că „nuentradevăr”). (..) Pe tot parcursul anchetei, încă din primele minute, Șeful Poliției Capitalei, Cms. Șef Berechet Bogdan, mai cunoscut printre subalterni drept „Beizadeaua”, a avut o atitudine duplicitară în sensul că insista să afle exact și imediat fiecare pas făcut de Serviciul Omoruri în dosar, DEȘI LEGEA INTERZICE CLAR ACEST LUCRU, ce s-a mai găsit, pe cine urmează să aresteze, detalii tehnice strict secrete, când se iau măsuri cu autorul etc., pe de altă parte se afișa toată ziua bot în bot cu neamurile lui Pian, la televizor.

(..) Onor comisarul Berechet dimpreună cu ortacul său mai mare, chestorul Vasilescu, seful IGPR, au aflat de acțiune de la televizor. Acum, ud fleașcă de supărare, Chestorul Vasilescu trimite control la Serviciul Omoruri, pe motiv că nu a fost anunțat și că, pretinde el fără să cunoască detalii, s-ar fi greșit una dintre adrese, la percheziții. Nu, domnule Vasilescu, țeapă, adresa nu e greșită, ci unul dintre criminalii căutați are domiciliul legal în casa unui luptător SIAS al IGPR, cu care e prieten bun din copilărie, la derută, așa cum am pomenit la începutul articolului! Ce ziceți de treaba asta? Nimic? Mucles? Pe asta nu o mai dați la presă?”,  a mai scris acelai Septimiu Pan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI