Frații Dedeman au luat fața concurenței în acest oraș. Mișcare genială în pandemie

Frații Dedeman au luat fața concurenței în acest oraș. Mișcare genială în pandemie
Frații Dedeman vor să-și extindă și mai mult afacerile

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat vă relatam despre ultima investiție făcută de Frații Dedeman, Adrian şi Dragoş Pavăl. Cei doi investeau nu mai puțin de 58 de milioane în cel mai important transportator maritim de pe Dunăre. Datele financiare ale anului 2020 îi poziționează pe cei doi frați în top 5, iar lucrurile nu se opresc aici.

Frații Dedeman vor să-și extindă și mai mult afacerile

Unii din cei mai prosperi antreprenori români, frații Adrian şi Dragoş Pavăl, au reușit să-și consolideze poziția în piața românească. Prin ultimele investiții majore în noi domenii de activitate, frații Dedeman devin și mai importanți ca și jucători. Suma, aproximativ 58 de milioane de euro, îi pune acum în postura de a deține acțiuni la unul din cei mai importanți transportatori maritimi de pe Dunăre.

Compania la care au acțiunile cei doi,  TTS (Transport Trade Services) SA., dispune de una din cee mai impresionante flote la ora actuală. Această mutare le dă posiblitatea celor doi să poată exporta către alte piețe produsele pe care le realizează prin diferitele firme din consorțiu.

Principala lor companie, Dedeman, are la această oră una din cele mai dezvoltate rețele ale unui antreprenoriat românesc, la nivel național. Asta nu îi împiedică, însă, să nu continue expansiunea firmei de bricolaj și în alte județe din țară.

Dedeman intră pe piața din județul Teleorman

La această oră Frații Dedeman au o rețea de 55 de magazine și se află în continuare în plin proces de extindere la nivel național. Majoritatea magazinelor Dedeman se întind pe suprafețe cuprinse între între 7.500 și 18.000 de metri pătrați. Prin întreaga lor rețea Dedeman oferă o gamă sortimentală diversificată de peste 50.000 de produse.

Conform publicației „Ziarul Financiar”, Frații Dedeman intenționează să intre pe piața din județul Teleorman. Astfel se face că deja se pregătesc de achiziția unui teren de aproximativ 40.000 de metri pătrați. Anunțul a fost făcut prin intermediul Monitorului Oficial.

În acest moment Dedeman nu are niciun magazin construit în județul Teleorman, și nici în județul Giurgiu. Surse spun că există o intenție a consorțiului condus de frații Dedeman de a intra și pe piața locală din județul Giurgiu, dar nu se  știe exact când se va întâmpla acest lucru.

Dedeman, în 2020, a crescut ca procentaj pe piața de bricolaj, în raport cu anul anterior, procentul fiind de 10,5%. Acest lucru îi urcă pe primul loc, la nivel național în această piață. Anul trecut frații Dedeman au încheiat exerrcițiul financiar cu un profit net de 3,3 miliarde de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI