22 iul. 2021 | 09:08

Frații Dedeman au dat lovitura. Câte milioane de lei le-au intrat în cont cu doar 2 semnături

Diverse
Frații Dedeman au dat lovitura. Câte milioane de lei le-au intrat în cont cu doar 2 semnături
Frații Pavăl au făcut un profit de 1,3 miliarde de lei în 2020

Frații Pavăl, cunoscuți și sub titulatura de frații „Dedeman” reușesc să aibă profit în  ai toate afacerile pe care ledețin. Deși 2020 a fost un an al pandemiei,frații „Dedeman” au reușit să aibă cel puțin 30% profit. Asta adus la următorul pas, cel puțin în azul afacerii de bricolaj cu lanțul de magazine Dedeman.

Frații Pavăl au făcut un profit de 1,3 miliarde de lei

Anul 2020, un an al blocajelor și al pandemiei, se pare că pentru frații Pavăl, a fost un an de profit. Profitul net raportat a fost de 690 de milioane de euro pentru Pavăl Holding / Dedeman în 2020. Aceste date arată a fost că a fost cel mai mare profit net din România în 2020.

Cele mai recente date publicate la sfârșitul anului 2019 arată că Dedeman a avut vânzări de 8,2 miliarde de lei. Sumele reprezintă o marjă de profit de 16%. Procentul este cel mai mare profit al pieței de profil. În România piața de bricolaj este estimată la aproximativ 4 miliarde de euro în 2019.

Dacă e să ne uităm și la alte companii, este un rezultat istoric pentru o companie cu capital privat integral românesc. În același timp este un indicator al rentabilității reale a celor mai mari comercianți cu amănuntul din economia românească.

Marja de 16% a fost calculată ca raport între profitul net și vânzări. Leroy Merlin 9%, Kaufland 7%, Lidl 5%, Mega Image 4%, Hornbach 3%, Carrefour 2%, Auchan 0,5 % și Cora și Profi sunt în pierdere.

Frații Dedeman măresc capitalul social pentru afacerea de bricolaj

Profitul operațional pe care Dedeman l-a acumulat și nu l-a distribuit de-a lungul anilor, a fost distribuit ca dividend la sfârșitul anului 2020. La aceste divdente s-au adăugat dividendele tuturor companiilor în care Pavăl Holding deține acțiuni „, anunța Dragoș Pavăl pentru ZF.

Toate aceste succese financiare  i-au determinat pe cei doi antreprenori români să mărească în 2021 capitalul social pentru compnia care activează în piața de bricolaj.

Frații Dedeman au mărit suma aferentă capitalului social, prin aport numerar, cu aproape 260 milioane lei. O altă majorare s-a făcut prin emisiunea a 25,9 milioane părți sociale noi, conform celor de la Profit.ro.

Conform datelor, odată cu această mărire de capital, suma totală se ridică la 2,47 miliarde de lei în 2021. Cu alte cuvinte frații Dedeman nu se opresc aici,instițiile următoare fiind pe măsură.

Pavăl Holding SRL, înființată de Adrian și Dragos Pavăl, a raportat un profit net de 3,3 miliarde de lei în 2020. Cu aceste date îl face cel mai mare profit net pe care îl are o companie cu capital privat din România.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro