Fratele Mădălinei Manole iese la atac la Petru Mircea: ”Vrea să-mi bage pumnul în gură”

Fratele Mădălinei Manole iese la atac la Petru Mircea: ”Vrea să-mi bage pumnul în gură”
Fratele Mădălinei Manole iese la atac la Petru Mircea: ”Vrea să-mi bage pumnul în gură”

E scandal de proporții între fratele și soțul răposatei Mădălina Manole. Cei doi nu se suportă, iar fratele artistei își acuză cumnatul că îi interzice să își vadă nepotul.

Fratele Mădălinei Manole iese la atac la Petru Mircea

Acum, Marian Manole spune că vrea să îl dea în judecată pe Petru Mircea, mai ales că, spune el, nu îl lasă să posteze fotografii cu Mădălina Manole sau fiul ei.

Petru Mircea l-a acționat primul în instanță pe Marian Manole pentru că a postat fotografii cu artista. El i-ar fi interzis cumnatului său să mai folosească acest nume, pe motiv că este marcă înregistrată de el.

Fratele Mădălinei Manole vrea să meargă și el în instanță și a făcut anunțul oficial. El spune că va vinde din lucrurile artistei pentru a își permite un avocat.

„Dragi fani ai Mădălinei, începând de azi, de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele!

Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată! Principalele capete de acuzare sunt:

1). Postez poze cu casa lui. 2). Postez poze cu copilul lui. 3). Postez poze cu soţia lui, Magda! Și spune el că este ilegal şi şocant!!! Postez poze cu Magda, sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole! Măgduţa îi spuneau părinții mei! El îi spunea Magda! Normal! Fanii, Mădălina! Mai nou, Mădălina Manole este brand înregistrat! 

Marian Manole vrea să își dea în judecată fostul cumnat

Drepturile folosirii acestui brand îi aparțin lui! Oricine vrea să facă ceva în memoria artistei trebuie să i se adreseze lui! Eu am trecut peste el! (…) Este sora mea și nici o lege din ţara asta nu-mi interzice să folosesc numele ei de scenă, să postez imagini cu ea!

El vrea să-mi bage pumnul în gură ca să se aștearnă liniștea peste acest caz! Îl deranjează că și după 11 ani de la moartea ei se vorbește despre Ea! (…) Voi începe să postez numai și numai despre mine, viața mea, glume, bancuri, cafeluțe de dimineață, inimioare, sport, filme, orice! N-ar fi rău! 

Mă pregătesc de procese! Cu dânsul! N-am bani de avocați! O să scot la licitație câteva lucruri care le mai am de la ea, câteva CD-uri, fotografii, un tablou mare, câteva mici, dar cred că mă voi reprezenta singur in instanță! 

Trebuie să înfrunt „balaurul”! Sau facem chetă, punem mâna de la mâna și îi oferim „săracului” ceva, numai ca să ne dea voie să nu o îngropăm pe Mădălina Manole definitiv! Să mai existe! Stați, că n-am zis nimic de copil! Copilul lui! Este ilegal să postez imagini cu copilul Mădălinei!

Hmm! Puiucule, să ne trăiești! Ești o mare personalitate!”, a scris Marian Manole, pe pagina de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI