07 aug. 2020 | 16:52

Fratele Mădălinei Manole a luat o decizie fără precedent. Ce se întâmplă la 10 ani de la moartea artistei

Monden
Fratele Mădălinei Manole a luat o decizie fără precedent. Ce se întâmplă la 10 ani de la moartea artistei
Fratele Mădălinei Manole vrea să redeschidă dosarul morții artistei

Fratele Mădălinei Manole a luat o decizie șocantă, la 10 ani de la moartea artistei. Bărbatul vrea să afle adevărul despre moartea Mădălinei Manole, așa că vrea să redeschidă dosarul morții ei, poate chiar la Bruxelles. Are nevoie de ajutor, așa că a lansat un apel pe rețelele de socializare.

Fratele Mădălinei Manole vrea să redeschidă dosarul morții artistei

Marian Manole nu se împacă cu moartea surorii sale, așa că a anunțat că vrea să redeschidă dosarul morții Mădălinei Manole, dar recunoaște că are nevoie de ajutorul financiar al fanilor cântăreței, deoarece nu își permite să achite cheltuielile de judecată.

Marian Manole este convins că soțul Mădălinei, Mircea Petru, are legătură cu moartea artistei și încearcă acum să demonstreze asta.

Fratele Mădălinei Manole vrea să redeschidă dosarul morții artistei

Fratele Mădălinei Manole vrea să redeschidă dosarul morții artistei

Varianta oficială este că Mădălina Manole s-a sinucis

”Bună seara, fani ai Mădălinei de pretutindeni! Eu sunt Marian Manole, fratele artistei, pentru cine nu mă cunoaște! Au trecut anii și peste mine! Nu mai sunt tânărul care mergea cu ea prin turnee, mândru că sunt fratele ei! Sunt mândru în continuare și asta nu poate să mi-o ia nimeni!

Îmi scrieți aici, din ce în ce mai des, să fac ceva pentru aflarea adevărului, să fac dreptate pentru Mădălina! Cu ajutorul unor oameni strânși în jurul acestui caz, profesioniști, asta încercăm să facem! Eu îl consider „ultimul tren”! Spuneți că vreți să ajutați! Astea sunt mesajele voastre! Vă rog să ajutați, dacă puteți! Sunteți sute, poate mii! Alături de voi puteți strânge alți fani!

”Un leu, un euro, pentru aflarea adevărului”

Donați un leu, un euro, pentru această cauză în contul IBAN pe care am să îl las aici! Banii se vor duce către cheltuielile de judecată! Și poate către tribunalul de la Bruxelles! Dacă se vor strânge! Dacă nu, rămânem prieteni în continuare aici! Ne dăm like-uri, ador, tristețe și vom asculta muzica ei în continuare!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe contul lui de socializare.

Mădălina Manole s-a stins din viață pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei. Trupul ei neînsufleit a fost găsit de soțul ei,  Petru Mircea, în vila în care cei doi locuiau, în Otopeni.

Varianta oficială a fost că Mădălina Manole s-a otrăvit cu Furadan, însă familia artistei nu a crezut niciodată că aceasta s-a sinucis, iar acum se pare că au găsit probe noi, care a putea duce la redeschiderea dosarului.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro