Fratele lui Diego Maradona a murit. Ce a pățit Hugo, la doar 52 de ani

Fratele lui Diego Maradona a murit. Ce a pățit Hugo, la doar 52 de ani
Hugo, fratele mai mic al lui Diego Maradona, a murit la doar 52 de ani, la 13 luni după decesul legendarului jucător argentinian

Fratele lui Diego Maradona a murit. La puțin peste un an de la decesul marelui fotbalist, o altă tragedie a lovit familia lui Maradona. Hugo, cel mai mic dintre cei doi frați ai fostului decar magic argentinian, a încetat din viață la doar 52 de ani. El își construise o carieră onorabilă de jucător, evoluând ca mijlocaș la mai multe echipe din Japonia, Spania, Austria și Italia.

Fratele lui Diego Maradona a murit

Fratele lui Diego Maradona a murit. Acum un an, pe 25 noiembrie, planeta era șocată la auzul veștii că cel considerat cel mai mare jucător de fotbal din istorie s-a stins din viață, la doar 60 de ani, în urma unui stop cardiac. El se recupera după operaţia recentă la care a fost supus pentru îndepărtarea unui hematom subdural.

Fostul mijlocaş al echipelor FC Barcelona şi Napoli fusese spitalizat la începutul aceleiaşi luni, pentru anemie şi deshidratare, în oraşul La Plata, situat la 60 km de Buenos Aires, unde antrena echipa locală. Analizele efectuate au relevat prezenţa unui cheag de sânge format la nivelul suprafeței creierului.

Maradona a fost transferat la o clinică privată din Olivos, în apropiere de Buenos Aires, unde a fost operat în ziua următoare. El a fost externat pe 11 noiembrie, cu două săptămâni înaintea morții sale său. Deși cauza acesteia a fost un stop cardiac, circumstanțele decesului fac obiectul unui proces în care sunt implicați medicii și asistentele care l-au îngrijit.

Ce a pățit Hugo, la doar 52 de ani

Hugo era fratele mai mic al lui Diego Maradona, El a încetat din viaţă, marţi, la vârsta de 52 de ani, informează ziarul Corriere dello Sport. Conform publicaţiei italiene, Hugo Maradona a suferit un stop cardiac la domiciliul său din Monte di Procida, în provincia Napoli, iar echipajul medical sosit la faţa locului nu a putut face altceva decât să constate decesul.

La fel ca fraţii săi, Diego şi Raul, Hugo a început să joace fotbal la o vârstă fragedă, la Argentinos Juniors. Poreclit „Turcul”, Hugo Maradona nu a avut o carieră în fotbalul de nivel înalt, el evoluând în Europa pentru echipe ca Ascoli, Rayo Vallecano și Rapid Viena. A jucat, după aceea, la mai multe cluburi din Japonia. El şi-a concentrat ulterior eforturile asupra proiectelor de fotbal pentru juniori.

Clubul Napoli a postat pe site-ul oficial un mesaj de condoleanţe.

„Gândurile preşedintelui clubului, Aurelio De Laurentiis, ale vicepreşedintelui Edoardo De Laurentiis, ale oficialilor, stafului tehnic, fotbaliştilor şi întregii familii SSC Napoli se îndreaptă către familia Maradona, după trista trecere în nefiinţă a lui Hugo”, se scrie în comunicatul de pe sscnapoli.it.

Singurul frate rămas în viață dintre cei trei Maradona este Raul (55 de ani). De curând, o licitație organizată cu aproape 190 de bunuri și obiecte care i-au aparținut genialului jucător argentinian a fost un eșec total. La evenimentul organizat online s-au strâns doar 26.000 de dolari, rămânând neadjudecate bunuri de peste 1,4 milioane de dolari.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI