‘Fratele’ lui Alex Bodi își schimbă numele a treia oară. Cum a fost posibil așa ceva

‘Fratele’ lui Alex Bodi își schimbă numele a treia oară. Cum a fost posibil așa ceva
Fratele lui Alex Bodi își schimbă numele a treia oară

Fratele ascuns al lui Alex Bodi și-a schimbat numele pentru a treia oară în trei ani. Cum a fost posibil așa ceva și care a fost scopul bărbatului? Iată detalii din cazul său și antecedente!

„Fratele” lui Alex Bodi și-a schimbat numele pentru a treia oară

Ultimii trei ani au marcat schimbări în dreptul numelui fratelui ascuns al lui Alex Bodi. Concret, interlopul Sasu și-a schimbat numele o dată pe an în acest timp pe motiv să nu fie recunoscut de public și cu speranța de a-și pierde urma, arată spynews.ro. 

Recent, bărbatul a primit numele de Florin-Adrian Judele, fost Nicola, fost Vecerdea, cunoscut drept Sasu. Magistrații au aprobat cererea, astfel că cel din urmă s-a conformat și s-a obișnuit cu un alt nume:

„Admite cererea formulată de inculpatul JUDELE . Permite inculpatului JUDELE (fost NICOLA, VECERDEA) FLORIN-ADRIAN zis Sasu să părăsească imobilul unde execută măsura preventivă a arestului la domiciliu, situat în …., pentru a se deplasa de la domiciliu la sediul Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Vâlcea, între orele 9,00-12,00, în vederea îndeplinirii formalităților necesare pentru schimbarea numenului. Se comunică organului desemnat cu supravegherea”, au decis judecătorii care judecă dosarul de crimă organizată în care este implicat și Alex Bodi.

Citat în instanță în urmă cu un an

Adrian Judele a fost citat în fața instanței în urmă cu un an, după ce o tânără din județul Vâlcea a cerut emiterea unui ordin de protecție. Autoritățile au hotărât atunci astfel: „Admite în parte cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălceşti.

Obligă intimatul la păstrarea unei distanţe minime de 100 m faţă de petentă, pe o durată de 2 luni, începând de la momentul pronunţării prezentului ordin, respectiv 12.02.2020. Interzice intimatului pe aceeaşi perioadă şi cu începere de la aceeaşi dată, orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în alt mod cu petenta”.

Femeia terorizată de acesta a decis trei luni mai târziu să renunțe definitiv la plângere, solicitând magistraților să anuleze ordinul de protecție. La cererea victimei a fost dispus: „Admite apelul. Anulează, în tot, sentinţa civilă nr.54/12 februarie 2020 pronunţată de Judecătoria Bălceşti. Ia act că apelanta petentă renunţă la judecată”.

  • Sasu a primit 11 ani de închisoare după ce în anul 2007 după ce alături de Adrian Tâmplaru l-au bătut pe Lică Mația până l-au băgat în comă. Victima a murit la scurt timp. În scandalul în cauză au fost implicați și: Adrian Tâmplaru, Adrian Judele, zis Sasu, Ioan Sighencea, Nicodin Ardelean, Narcis Lăcătuş, Remus Banu, Radu Cernea, Alexandru Căpraru, Alin Vizitiu şi Friederik Bortmes.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI